Augusztus 30-án érkezik a Resident Evil 4 Xbox One és PlayStation 4 változata

Hamarosan érkezik minden idők egyik legsikeresebb videojátéka Xbox One és PlayStation 4 platformokra. A Resident Evil horror franchise 20 éves évfordulóján a cím 4. része érkezik a modern konzolokra, melyben Leon S. Kennedy fő küldetése, hogy megmentse az elnök lányát. Ez tökéletes alkalom arra, hogy a rajongók felidézzék élményeiket, és akik még nem ismerik (…létezik ilyen?) a játéknak ezt a részét megtudják, miért is állta ki az idő próbáját.

Augusztus 30-án érkezik a Resident Evil 4 Xbox One és PlayStation 4 változata

A Resident Evil 4 eredetileg 2005-ben jelent meg, a horror sorozat egy izgalmas új irányba fejlődött. A játékosoknak újdonság, hogy nem csak a saját maguk által irányított karaktert kell megvédeni az új, intelligensebb ellenfelek hordái ellen, akik neve Ganados. Az ellenség kiiktatására a láblövés és fejlövés is további fizikai akcióra ad lehetőséget. Mély testreszabhatóság jellemzi a játékot, beleértve a széles fegyverválaszték tartalmának továbbfejlesztését.

Ez hatékony kombinációja a fegyverek és az ellenfelek összecsapásának, ezért a Resident Evil 4 nem csak hihetetlenül innovatív a videojáték iparban, de az idő próbáját is kiállja. Vannak hasonló játékpéldák a történelem során, de ma nincs meg bennük ugyanaz a szórakoztató előny, mint amikor először megjelentek. A Resident Evil 4 az egyik legjobb példa erre a ritkaságra.

Augusztus 30-án érkezik a Resident Evil 4 Xbox One és PlayStation 4 változata

A jelenlegi Resident Evil 4 PS4 és Xbox One kiadás tartalmazza az összes bónusz kiegészítőt az eredeti játékból. Leon küldetései mellett a történeti hézagokat is kitöltő, rejtélyes Ada Wong háttértörténetébe is betekintést nyerünk. A Resident Evil 3 óta ismert Mercenaries mód, ami a kampány végigjátszása után nyílik meg, több órányi játékidőt nyújt a játékosoknak olyan ikonikus karakterekkel, mint Wesker vagy Hunk. A Resident Evil 4 is dicsekszik a „New Game +” opcióval, ezzel lehetővé téve a játékosoknak, hogy magukkal vigyék az erősebb fegyvereiket, megnyitott ruháikat és más rejtett fegyvereket egy friss végigjátszásba. Ashleyre akarod összpontosítani a védelmet magad helyett? Akkor válaszd ki neki a lovagi páncél ruháját és nevess az ellenség támadási próbálkozásain.

Készülj fel a visszatéréshez, ehhez a megkerülhetetlen klasszikushoz, amikor megjelenik PS4 és Xbox One konzolokra 2016. augusztus 30-án.

Nézd meg Facebookos fotó galériánkat!