Elérhető Xbox One és PlayStation 4 konzolokon a Resident Evil 6!

A halálos C-vírus a mai naptól az újgenerációs rendszereket is megfertőzi – már letölthető digitális formátumban a Resident Evil 6, mely az alapjáték mellett élménydús co-op kampányt is biztosít immáron Xbox One és PlayStation 4 konzolokon is. A cím 5990 Ft-os áron vásárolható meg Xbox One és PlayStation 4 konzolon egyaránt, de az amerikai Resi-rajongók ugyanennyiért fizikai formátumban is beszerezhetik.

Elérhető Xbox One és PlayStation 4 konzolokon a Resident Evil 6!

A Resident Evil 6 széleskörű, akciódús kampányait többek között a sorozat olyan veteránjaival játszhatjuk végig, mint Leon S. Kennedy, Chris Redfield, Sherry Birkin vagy Ada Wong. A C-vírus futótűzként terjed szerte a világon, hőseink kezében van a sorsunk – egyedül ők képesek megfékezni a halálos szörnyűséggel járó mutációt. Küzdd végig egymagad vagy barátod segítségével a küldetések sokaságát akár offline vagy online. Ha utóbbi mellett voksoltok, több lehetőség és játékmód tárul elétek.

A Resident Evil 6 ezen változata az összes eddig megjelent multiplayer és Mercenaries DLC-t tartalmazza (a mostanáig PC-exkluzív No Mercy-t is beleértve), valamint olyan további páratlan tartalmakkal is gazdagodhattok, mint pl. a Cycle Mode, mely sokszínű játékmóddal kecsegtet vagy a korábbi játékokból ismert, alternatív ruházatok.

És ezzel még nem állt meg az újgeneráció támogatása, ugyanis az év folyamán az Xbox One és PlayStation 4 konzolokat szintén meglátogatja a Resident Evil 5. és 4. része is!