Légy a legfanatikusabb rajongó és nyerj egy Resident Evil Revelationst!

Minden éremnek két oldala van, minden rosszban van egy kis jó is és így tovább. De jobb, ha nem kerülgetjük a forró kását, hanem egyből a közepébe vágunk: A Resident Evil Revelationst megünnepelni hivatott fantalálkozó elmarad…

Őszintén sajnáljuk, de a jelenleg rendelkezésre álló igen szűkös erőforrásokból egyszerűen nem tudtuk összehozni a rendezvényt. Itthon ugye a pangó játékipar miatt kevesen hajlandók ilyesmibe fektetni, vagy ilyen kezdeményezést támogatni, ezért minden esemény tető alá hozatala felér egy kisebb csodával, ami most sajnos elmaradt.

Resident Evil Revelations

De fel a fejjel! Úgy határoztunk felderítjük a hazai Resident Evil rajongói közösség legfanatikusabb tagját és megjutalmazzuk a Resident Evil: Revelations egy példányával (Xbox 360 platform), valamint néhány egyéb aprósággal, amik mibenléte egyelőre legyen a mi titkunk! ;)

Hogy kik a legnagyobb rajongók? Bizonyítsd be, hogy Te vagy az!

Írj FACEBOOK bejegyzésünk alá egy rövid, de velős hozzászólást, amiben megosztod velünk, hogy mióta vagy a sorozat rajongója és szerinted miért Te vagy a legfanatikusabb. De siess, mert az óra ketyeg! Csak az olyan pályázatokat tudjuk elfogadni, amelyek jövő hét szerda éjfélig (június 12.) megjelennek a postunk alatt. A csütörtököt alapos mérlegeléssel töltjük, pénteken természetesen kellő dobpergés közepette pedig győztest hirdetünk.

Oh igen és még valami!

A szerencsés az ajándékok mellett meghívást kap az Alex Menrich Gaming Community főhadiszállásába is, a Community Centerbe, ahol nyereményét személyesen Ada Wongtól vehetik majd át egy kis VIP party keretein belül.

Ada Wong

Mit szóltok? Like? Akkor hajrá!