Umbrella Corps

Újabb Resident Evil játékot jelentett be a Capcom, melyet Umbrella Corps névre keresztelt. Az új rész egy TPS online shooter, mely a jól megszokott Resident Evil helyszíneken játszódik. Az Umbrella Corps digitális formában kerül kiadásra PlayStation 4 és PC-re. Megjelenés Amerikában és Európában egyaránt, valamikor 2016-os év elején. A várható árak: $29.99 / €29.99 / £24.99.

Synopsis

A könyörtelen nemzetközi gyógyszeripari vállalat (Umbrella Corporation), már ismert a genetikai kísérleteiről és biológiai fegyvereiről, mely világszerte nagy pusztítást okozott, beleértve a hírhedt Raccoon City incidenst. Bár az Umbrella lehúzta a rolót, de a bioterrorizmus folytatódott. A cég nem hivatalosan különféle csapatokat bérel fel, hogy a fertőzött területeken likvidálják a különféle más zsoldosokat

Játékmenet

Umbrella Corps intenzív, gyors csapat-alapú online mérkőzésekből álló játék, különböző módokkal. Az egyik ilyen mód a One Life Match (1 élet): Likvidálni kell az ellenséges csapatot úgy, hogy csak 1 életed van körönként. A nehezítés, hogy nem csak az ellenséges csapattal kell szembenézni, hanem a jól ismert szörnyekkel is, melyek a korábbi Resident Evil játékokban szerepeltek.  (Erről lesz gameplay a TGS-en!)

A játékosok különféle fegyverekkel és gránátokkal lesznek felszerelve, plusz egy-két nem mindennapi védelemmel.

  • „Brainer”: Egy nagyon erős fejsze, amivel koponyát zúzhatunk be.
  • „Tactical Shield”: Játékos karjára szerelt eszköz, aminek segítségével a zombikat élőpajzsként használhatjuk.
  • „Terrain Spikes”: Egy csizmára szerelt tüskék, mellyel széttaposhatjuk az ellenfelet.
  • „Zombi Jammer”: Eszköz, ami taszítja a zombikat, ha be van kapcsolva.

Galéria itt található!

További információk hamarosan.

UPDATE

A várva várt gameplay!