Fejlesztés

Fejlesztési napló 2

Mai napon bevezetésre került egy kisebb biztonsági funkció melynek segítségével megakadályozhatjuk a kéretlen robotokat. Ez a funkció a regisztrációhoz és a jelszó igényléshez lett berakva. Tudom, kicsit nehézkes leolvasni róla a karaktereket, de szerintem ezt mindenki megoldja.

Örömhír a továbbiakban, hogy a Veterán tagok, akik esetleg elfelejtették jelszavukat, kérhetnek jelszó cserét. Fontos, hogy azt az email címet adjátok, meg amit korábban a felhasználó nevetekhez beregisztráltatok. Mivel a régi adatbázisban voltak olyanok, akiknek nem volt email cím megadva, így nekik sajnos újra kell regisztrálni.

Akik a jelszó csere mellett döntenek, legyenek türelmesek és várják meg az e-mailt, hiszen abban lesz benne a további teendő. Szolgáltatótól és szolgáltatástól függően a jelszó igénylés és a levél érkezése között eltelt idő változhat! Továbbá a megszokott módon nézzétek meg a SPAM/KUKA mappát is a levelező rendszeretekbe, mert lehet, hogy véletlen oda kerül be a levél. Újabb jelszó cserét csak akkor tud egy felhasználó kérni, ha az előzőt befejezte.

A következő napokban a fórum beaktiválásán lesz a hangsúly, de akármilyen hibátok vagy kérdésetek van, a regisztrációval vagy jelszó cserével azt lentebb tudjátok megtenni (bejelentkezés után), vagy facebookon személyesen tőlem.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!