A Resident Evil 8-ra még egy ideig várniuk kell a rajongóknak

2021 a Resident Evil fanok éve lesz az Aesthetic Gamer elmondása szerint. Hogy pontosan mit is takar ez a kijelentés, az egyelőre rejtély, azt azonban már sejteni lehet, hogy nem a nyolcadik rész, és nem is egy újabb remake kerül majd terítékre a Capcom asztalán.

Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint már készül a Resident Evil széria nyolcadik része, és egy esetleges Code: Veronica Remake-ről is hallhattunk pletykákat. Az Aesthetic Gamer most újabb bennfentes információ-bombát dobott le azzal a kijelentéssel, hogy „a következő év elképesztően őrületes időszak lesz a Resident Evil rajongók számára”, ebből kiindulva pedig feltételezhető, hogy a Capcom jó néhány Resident Evil „nyulat” ugraszt majd ki a bokorból.

A Resident Evil 8-ra még egy ideig várniuk kell a rajongóknak

Meglepő módon azonban a bennfentes informátor azt állítja, 2021-ben nem a Resident Evil 8, és nem is egy új remake érkezik majd, így továbbra is csak találgathatunk a Capcom következő lépését illetően.

Az Aesthetic Gamer állítása szerint az új Resident Evil játék a Resident Evil 3 Remake megjelenését követő egy éven belül lát majd napvilágot. A pletykákkal ellentétben újabb spin-off remake jelenleg nincs a tervezett projektek között, ami persze még bármikor változhat, de a Code:Veronica felújításért epekedők egyelőre hoppon maradnak. Az informátor arról is beszámolt, hogy a Resident Evil 8 nem lesz VR exkluzív, és a már korábban belebegtetett first-person nézetre kell számítanunk.

Mostanában hallani lehetett arról is, hogy egy lehetséges új Resident Evil spin-off van kilátásban, ám erről egyelőre semmilyen fontos részletet nem hoztak nyilvánosságra. Mindazonáltal, jobb, ha egyelőre a fenti híreket sem vesszük készpénznek, bármennyire is megbízható forrásból származnak, hiszen hivatalosan még semmi nincs megerősítve.

Forrás:
New Resident Evil 8 and Code Veronica Remake Details Reportedly Revealed