Készül a Resident Evil 2 Remake!

Kedves Resident Evil fanok! Amennyiben lemaradtatok volna róla, pár nappal ezelőtt Yoshiaki Hirabayashi hivatalosan bejelentette, hogy megkezdődtek a Resident Evil 2 Remake fejlesztési munkálatai. 

„Üdvözlök minden Resident Evil rajongót!

Hirabayashi vagyok, közismertebb néven "H", a Capcom kutatás-fejlesztési részlegéről. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok a Resident Evil 2 Remake projektet! Köszönjük rendületlen kitartásotokat! A projekt végre zöld utat kapott, és megkezdődhet a fejlesztés. Még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek! Amint azt a pólómon is láthatjátok: "Megcsináljuk!"

Már évek óta rágjátok a fülünket, hogy szeretnétek egy felújított Resident Evil 2 játékot, de eddig sajnos nem állt módunkban eleget tenni a kérésnek... egészen mostanáig! Igyekszünk minden visszajelzést figyelembe venni, hogy elvárásaitoknak megfelelő játékélményt tudjunk biztosítani. A fejlesztéssel kapcsolatos híreket és információkat Facebookon juttatjuk majd el hozzátok. További részletekkel egy ideig még nem fogunk tudni szolgálni, de addig is sok izgalmas Resident Evil újdonság vár rátok, mint például a hamarosan megjelenő Resident Evil Zero HD Remaster kiadása. Reméljük tovább is számíthatunk kitartó támogatásotokra!

Még egyszer köszönjük, sziasztok!"

A videó a bejelentésről: