Nyereményjáték Eredményhirdetés

Sokan játszottak, de csak kevesen találtak.

Így karácsony napján mi mással is kezdhetném, mint azzal, hogy a nyereményjáték rendben lezajlott. Persze előfordultak kisebb problémák, de azt hiszem, hogy ezeket, a kérdéseket tartalmazó cikk alatt valamint a Fórumon már épp elégszer megbeszéltük, és mivel mi azt tartjuk, hogy „csak a szépre emlékezünk", ezért most nem is emlegetem fel őket újra.

Első körbe nézzük a megfejtéseket. Az első kérdés az volt, hogy mikor születtek a Veronica ikrei. Erre a helyes megfejtés a „C" jelű volt, azaz 1971-ben. Ezt a Codename: Veronica-ból lehetett megtudni, egészen pontosan egy file-ból. A fenti dátumra egyébként szükség volt a továbbjutáshoz, így senki nem hagyhatta ki játék közben.

A második kérdés az volt, hogy hol található az Umbrella főhadiszállása. Ez esetben a helyes megfejtés az „A" jelű volt, azaz Európában. Ez szintén a CV-ből derül ki egyértelműen. A játék kézikönyvében le van írva, hogy Chris és Claire is Európába indul az Umbrella főhadiszállására nyomozni.

A harmadik kérdés, Billy Coen foglalkozására vonatkozott. Itt a „D" jelű megfejtés volt a helyes. Ez az infó már a játék intrójában kiderül mikor is a Bravo team, egy felborult katonai rabszállítót talál. Valamint rögtön ezután ráakadnak Billy katonai aktájára is.

A negyedik és egyben utolsó kérdés Barry életkorára vonatkozott a Mansion incidens idején. Ez esetben a megfejtés az „A" volt. Azaz Barry azidőtájt 38 éves volt. Talán ezen kérdés megfejtése után volt a legegyszerűbb kutakodni. Valóban csak meg kellett nézni a jó öreg RE1 original introját, és megvárni, amíg Barry feltűnik a szereplőbemutatásnál.

Hát ezek voltak a helyes megfejtések. Hogy még tovább húzzam a győztes kiléte miatt izgulók idegeit, most még jöjjön egy kis statisztika. A nyereményjátékra összesen 69megfejtés érkezett, aminek gondolom mondanom sem kell, mi nagyon örültünk. Az viszont meglepő volt, hogy ebből mindösszesen 6 db volt helyes.

A legtöbben a második kérdésnél véreztek el ugyanis sokan az USA-t jelölték meg a főhadiszállás helyeként. Ennek fényében viszont azt hiszem, hogy az a legkevesebb, hogy a 6 helyes megfejtő nevét feltűntetjük, akik a következők:

  • Konoko
  • Konzolcowboy
  • homeware
  • Clayman325
  • HuBBI3
  • Burzum

Hát Ők lennének a helyes megfejtők. Most viszont már tényleg nem maradt más minthogy rátérjek a sorsolásra és annak eredményére. Ahogy az a szabályzatban is benne van december 22.-én tartottunk egy szerkesztőségi megbeszélést, a Víg Színház közelében lévő Horror Étteremben. A megbeszélésen Leon S. Kennedy, Andrew Ashford, Carlos Oliviera, valamint jómagam voltunk jelen. Miután megtárgyaltuk néhány kellemes ital fölött az oldal jövőjét, előkerült a helyes megfejtők neveit tartalmazó boríték. Ekkor támadt Carlosnak az a remek ötlete, hogy mi lenne, hogyha megkérnénk a pincérnőt, hogy ő húzzon. Ebben mindannyian egyetértettünk, ezért Andrew a kis papírcsíkokat félbehajtotta, majd legyezőszerűen maga elé tartotta őket. Ezután a kimondottan szemet gyönyörködtető, valamint ezúttal a megszokottnál többet mosolygó pincérnő kihúzta a szerencsés nyertest. Hogy teljes legyen a munkamegosztás, a kihúzott papírt én hajtottam ketté, hogy végre fény derüljön rá kinek a neve is áll rajta. Mivel tovább már tényleg nem húzhatom ezért itt az ideje, hogy bejelentsem, a játék győztese Konzolcowboy lett.

Cowboy barátunk a RE4 PC-s verzióját választotta karácsonyi ajándéknak, amit a Resident Evil Magyarország-os pólóval együtt hamarosan a magáénak tudhat. Gratulálunk a győztesnek, valamint köszönjük a részvételt minden játékosnak.

Nos a fentiekkel együtt az oldalunk első karácsonyi nyereményjátéka ténylegesen lezárult. Reméljük, hogy mind jól szórakoztatok, és, hogy a jövőben tervezett nyereményjátékokon is ugyanilyen lelkesedéssel vesztek majd részt.