Hírek

Resident Evil 5 részleteket fedtek fel

Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere érdekes részleteket fedett fel a jövőre datált folytatásról.

Mint az legtöbbünknek egy ideje egyértelmű, a főszereplő ezúttal Chris Redfield, aki a BSAA nevü csoport tagja. Ez a szervezet valami furcsát tapasztal egy sivatagi városban és oda küldik hősünket, hogy nézzen szét egy kicsit. Takeuchi elmondása alapján ellenfeleink nem zombik lesznek és nem is a negyedik részből megismert őrült falusiak. Állítólag "értelmes, emberi alakba bújt valamik lesznek".

Persze felbukkan az elmaradhatatlan nő is, akinek a nevét nem akarta elárulni Takeuchi, de a rajongók tuti fel fogják ismerni (egyébként a trailerben is felbukkan) és komoly szerepen szánnak neki mind a történetben, mind a játékmenetben. Ebből ízelítőt kapunk majd a következő trailerből.

Resident Evil 5

A nézőpont koppra olyan lesz, mint a negyedik részben láthattuk, vagyis Chris jobb válla fölül/mögül látjuk az eseményeket. Takeuchi ezen kívül egy olyan játékmenetbeli újdonságot ígér, ami tuti meg fogja dobbantani mindenkinek a szívét, főleg azokét, akik az eddig látottak alapján egy újabb Resident Evil 4-re számítanak.

Kiemelkedő fontosságú szerep jut a fényeknek is. Ha pl. Chris sötétből a fénybe (vagy fordítva) megy, egy ideig biztos nem fog látni, amíg hozzá nem szokik a szeme az új környezethez. Ez persze nem totális vakságot jelent, de lesz egy bizonyos "átállás". A játék ezzel az effekttel gyakran fog élni. A rossz hír, hogy Takeuchi sem tudja mikor jelenik meg a játék. Valamikor 2010 előtt. Kösz...

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
William Birkin
William Birkin #12

Hát igen, jó lesz az 5 is, de ezek jóformán teljesen elvesztették a klasszikus Resident Evil fílinget. Gyakorlatilag egy új játékról van szó, de attól még szeretjük nagyon és Resident Evil 4ever meg minden. :)

erik10
erik10 #11

Hát ez a trailer marha jó lett,ami érdekes az az,hogy ezelőtt azthittem egy tök gagyi játék a R.E. 4 ,és lássatok/haljatok csodát,éppen megvettem csak úgy,mivel jókat hallottam róla,és már körülbelül a felénél tarthatok,és azóta megállás nélkül játszok rajta...ami a lényeg:nagyon király a játék,és amint látom az ötödik rész is körübelül ugyan olyan lehet.Nagyon tuti rész lesz!

William Birkin
William Birkin #10

100%, hogy a RE 4 irányítási funkcióival fog menni a game, de biztosan lesz benne egy csomó újítás is. Én azért már kíváncsi vagyok az Inventory-ra is. :) Olyan halványan megjelenő screenre gondolok, de közben a game nem áll meg stb...

>_|d1ttO|_>
>_|d1ttO|_> #9

A 3 perces videó nagyon zsír lett!!! a jatek király lesz!! Remélem Re4-es irányítással!!!

Mike Tyson
Mike Tyson #8

beszarok jönnek a boxosokXDXDXD a következő resiben meg má kínaiak fognak jönni szamurálykardal meg jackie channal vagy miXDXDXDXDXD

tupac
tupac #7

ez komojabb lesz a töbi résznél

ada_wong
ada_wong #6

Hmmm...ez már inkább Pszihohorrornak tűnik és tényleg inkább valami más nevet érdemelne,de igazábol nem tűnik rossz játéknak,főleg annak aki a borzongást szereti mint én...Szerintetek ki az a csj a videó végén?

csaba0728
csaba0728 #5

pedig bizztam a gameban, nem is tudom minek raknak be a trailerbe zombikat láthatunk az tuti áhhhhhhhhhhh már nem is érdekel inkább ténleg adjanak más nevet neki mert a RE nevet nem érdermli meg még aszt nem értem hogy a sok resident evil fan biztos könyörgött hogy zombik legyenek a gameban de kakiltak rá hogy szépen mondjam remélem ez a gém nagy bukás lesz a gyártoknak de ojan nagy hogy 1000x megondolyák hogy zombik legyenek a resident evil-ben!!!!!!!

Mike Tyson
Mike Tyson #4

és hogy lehetnek ilyen hülyék h azt nevezzék resi 5-nek?

Mike Tyson
Mike Tyson #3

nem komolyan mondtamXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

William Birkin
William Birkin #2

KÖSZI TYSON!!! Remélem így már jobb... Nos, azt hiszem a Code: Veronicával be is felyeződött a Resident Evil játék gyártás. Most az Alien Invasion 5. részére készülnek, amit véletlen elneveztek Resident Evil 5-nek. PFFF!!!

Mike Tyson
Mike Tyson #1

igaz lehet h eltúlzom de azé egy köszönet h megadtam ezt a linket? szóljatok ha igazságtalan vok

Ferdőződj meg Te is!