Resident Evil 1.5

1997 Final Beta

 

Ez a legutolsó és egyben a legkiforrottabb bétája a Resident Evil 1.5-nek, a márciusi build.

Az előző betában tapasztalható bugok, rendellenességek nagy részét korrigálták, a játék már többé-kevésbé készen állt ahhoz, hogy aranylemezre kerüljön. Bizonyos források szerint az átvezető CGI videók nagy része már készen volt, más kérdés, hogy rajta is voltak-e a tesztpédányokon vagy sem.

Egy utolsó videót még kiadtak a játékról (ahol még egy Sega Saturnos változatra is utaltak) kora nyáron, majd bekövetkezett a ‘csendes' időszak, ami majdnem a bolti játék 1998-as megjelenéséig tartott.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
SSJ4_Leon
SSJ4_Leon #13

@abbatoo: Igaz, eddig én sem hallottam olyan híreket hogy kitört volna a balhé a Capcomnál, amiért kiszivárgott egy Béta verzió. Azért köszi a gyors választ :-)

Abbatoo
Abbatoo #12

@SSJ4_Leon: Kiadótol függ, inkább egy jogi szürke foltnak nevezném. Te ugyan nem fogsz pórul járni (sőt, eddig egy, a beta-t feltöltő RE oldalnak sem küldtek figyelmeztetést), a játékot kiszivárogtatásáért felelős emberek ellenben keményen megkapták a magukét (szárazon, fenékbe). Amíg nem akarsz bármilyen formában profitot húzni belőle, nem lesz gond. :)

SSJ4_Leon
SSJ4_Leon #11

@abbatoo: Egyébként jól gondolom azt hogy a béta letöltése nem illegális? Csak azért mert adtam azt a linket és nem szeretnék bűncselekményt elkövetni Végülis a RE2 végleges bétája nem került rá a lemezre, nem árulták boltokba, tehát legális a letöltése is nem?

Abbatoo
Abbatoo #10

@SSJ4_Leon: Így van, egy rajongó számára ebben is elég sok apró eltérés anomália található, ráadásul elég sok 1.5 anyag is rajtamaradt a lemezen, ha valakinek netalán kedve lenne egy kicsit bányászni. :)

SSJ4_Leon
SSJ4_Leon #9

@abbatoo: Igen sajnos az 1.5-öt szinte lehetetlen megszerezni. De legalább a végleges bétához hozzá lehet jutni :-)

Abbatoo
Abbatoo #8

@SSJ4_Leon: Az a végleges játék bétája (beta v2), nem az 1.5-é. A Final Beta alatt itt az 1.5 legkiforrottabb változata értendő, (a videószekcióban található TGS április 1997-es felvétel). Az 1.5 és a 2 játék merőben eltér egymástól; néhány karakteren, az alaptörténeten, a laboratórium felépítésén ill. egyéb apróságokon kívül kívül semmi közük nincs egymáshoz.

SSJ4_Leon
SSJ4_Leon #7

Ja és működik a játék, az előbb próbáltam ki

SSJ4_Leon
SSJ4_Leon #6

Erről a linkről mindenki letölheti a béta verziót, persze csak saját felelősségre: http://forums.lostlevels.org/viewtopic.php?p=14171&sid=3e91780af5fdaba3412b1fdd4e9a71ae Playstation 1 emulátor kell hozzá és indul is a játék. Sok sikert mindenkinek :-)

SSJ4_Leon
SSJ4_Leon #5

Nem kell ide pénz. Az internetről le lehet tölteni és emulátorral játszani lehet vele. És mivel a játék Béta verzió és forgalomba sem került ezért gondolom nem illegális a letöltése. Én már ki is próbáltam. Viszont én eddig az Interneten csak a Leon CD-t találtam meg

Abbatoo
Abbatoo #4

@Alex Menrich: Aha, adjál néhány ezer dollárt meg pár évet, hogy alaposan beépüljek egy underground beta társulatba.

Alex Menrich
Alex Menrich #3

@abbatoo: meg kellene mindenképpen szereznünk :)

Abbatoo
Abbatoo #2

@RE2fan: Ezzel még vannak így páran. :) Megtalálni éppen meg lehet, 'csupán' sok pénz illetve megfelelő kapcsolatok kérdése.

RE2fan
RE2fan #1

Hm... :) Érdekes, hogy sajnos már sehol nem lehet megtalálni :( Pedig kipróbálnám szívesen :)

Ferdőződj meg Te is!