Resident Evil 1.5

Ismertető

 

Resident Evil 1.5

A Resident Evil sorozattal a Capcom bizony bankot robbantott. A Sweet Home által inspirált, az Alone In The Dark játékmechanikáját alkalmazó, 1996-ban megjelent első rész feledhetetlen élményt nyújtott emberek millióinak.
Ezek után talán nem túl meglepő, hogy nem sokkal később bele is kezdtek a Resident Evil 2 fejlesztésébe, ami aztán az egyik legnagyobb példányszámban eladott játék lett a sorozatban.

Azt azonban tudta a kedves olvasó, hogy ezért a sikerért Shinji Mikami csapatának szó szerint duplán meg kellett küzdenie? A Resident Evil 2 fejlesztése nagyjából 80%-on állt, amikor a fejlesztőgárda a projekt újrakezdése melett döntött. Hogy miért? Ez igazából a mai napig nem egészen egyértelmű (egy interjúban a túlzottan is radikális módosításokra hivatkoznak, míg máshol pont az ellenkezőjére).

A lényeg az, hogy ezt a befejezetlen verziót szokták Resident Evil 1.5, illetve Resident Evil 2 Prototypeként emlegetni.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Abbatoo
Abbatoo #6

@Kecske10: Szinte biztos, hogy nem az 1.5 volt (valószínűleg a végleges játék bétája), különben már rég azzal játszanánk.

Kecske10
Kecske10 #5

Anno egyszer találtam egy oldalt ahonnan le lehetett tölteni ezt a bétát Playstation-ra. Mert a Capcom azthiszem ( de nem 100 ) a rajongók kérésére kiadta , ingyenesen letölthetővé tette.

Abbatoo
Abbatoo #4

@Alex Menrich: Majd ha kijön. :)

Alex Menrich
Alex Menrich #3

Mikor játszunk már vele? ()

Abbatoo
Abbatoo #2

@William Birkin: Köszi szépen! Még fejlesztés alatt áll, lesznek még kisebb-nagyobb hozzáadások. Remélhetőleg a hónap végére már mind fent lesz!

William Birkin
William Birkin #1

Csak gratulálni tudok! Nagyon jó lett a cucc.

Ferdőződj meg Te is!