Resident Evil 1.5

Szereplők

 

Leon S. Kennedy

Leon S. KennedyLeon(21 éves) nemrég fejezte be rendőri képzését, amikor a zombik elözönlötték a várost. A rendőrség tetején található helikopterleszállópályán várja néhány életben maradt társával együtt a mentőhelikoptert. Megérkezése azonban minden múló órával egyre valószínűtlenebbnek tűnik, ezért Leon végül egy menekülési útvonal felderítése mellet dönt, mielőtt ő is volt kollégáinak sorsára jutna...

Elza Walker

Elza WalkerElza(19 éves) a Raccoon Egyetemre egyetemre jár, s éppen egy motoros kaszkadőr műsorra toborzott embereket, amikor beköszöntött a katasztrófa. Kedvenc motorjának segítségével épphogy kimenekült a vérfürdővé vált felsőoktatási intézményből. Egyből megcélozza a rendőrséget, bízva az épület által nyújtott biztonságban, majd pont a biztonsági roló leengedése előtt sikerül áttör a főbejárat üvegajtóin. Szegény Elza azonban nem egészen így képzelte el a rend éber őreinek bástyáját...

John

JohnA végleges játék fegyverboltjának tulajdonosa volt. Itt egy sima civil. Életben maradása a játékoson múlik.

DJ/Roy

DJ/RoyLeon egyik kollégája. Kevesett tudni róla. Állítólag Leonnal együtt végezte el rendőri képzését. Valószínűleg még a rendőrségen meghal (ahogy Marvin a RE2 végleges változatában). Igazi neve sokak által vitatott, ugyanis olyan kicsik és rossz minőségűek a betűk az egyetlen karaktervázlatán, hogy nem lehet eldönteni, melyik a helyes. Nem játszható.

Marvin

MarvinLeon másik munkatársa. A mi változatunkban ugyebár elég hamar elpatkol, itt viszont a játékos dönt a sorsáról (A RE1-hez hasonlóan) Állítólag játszható.

Brian Irons

A rendőrkapitány. Teljesen más volt a jelleme a végső változathoz képest (nem egy korrupt őrült, bár a korrupt része nem olyan biztos). Megsérült és az irodájában található fotelen pihen(A korábbi bétákban DJ/Roy modelljét használták). A játék elején meghal.

Ada/Linda

Ada/LindaEgy Umbrella kutató. Keveset tudni az 1.5-ös szerepéről, csak az, hogy a neve itt nem Ada, hanem Linda, illetve az ő esetében is a játékos rendelkezik a sorsa felett. Irányíthatósága vitatott.

William Birkin

Egy híres Umbrella kutató, aki kifejlesztette a G-vírust. Sorsa ugyanaz, mint a végleges játékban. A prototípusban azonban nem olyan biztos, hogy szándékosan oltotta be magát a saját vírusával. Egyértelműen nem játszható.

Annette Birkin

Annette BirkinWilliam Birkin felesége, szintén egy kutató. Segítőkészebb volt a főszereplőkkel szemben, mint a RE2-ben. Sorsa ismeretlen, de néhány kép alapján feltételezhető, hogy a saját férje öli meg a játék legvégén (a vonaton). Nem játszható.

Sherry Birkin

Sherry BirkinAnnette és William lánya. Szerepe, ill. kinézete nagyjából változatlan. Sorsa is biztos: életben marad. Ja igen, itt nem 12 éves, hanem 8. Játszható.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Abbatoo
Abbatoo #2

@HUNK2: Régi szép idők, amikor még volt élet a beta Resi közösségekben. Én is emlékeszem erre a felvetett lehetőségre. :)

HUNK2
HUNK2 #1

"DJ/Roy" sokak szerint ő HUNK és csak beépült a RACCON rendőrségbe. Régen sok pletyka született erről.

Ferdőződj meg Te is!