Fájlok

A játékban 13 dokumentum található, de csak többszöri végigjátszással lehet mindet megtalálni. Miután a játékos végigjátszotta a játékot, készíthet egy mentést, amit egy új játék kezdésekor betölthet. Betöltés után megtalálható az „inventory"- ban az összes eddig megtalált dokumentum, és fegyver.

Templom gondnok naplója

„1998. október. 7

Ma a város összes vezetője velem együtt részt vett egy találkozón a parancsnokkal. Az eligazításon szó esett Raccon City pusztulásáról. A konferencia alatt mindenki szemrehányóan beszélt William Birkin-ről. Ő elárulta a céget, és meg akarta tartani magának a G-vírust.

A parancsnok azt mondta nekünk, ha tudomásunkra jut, hogy ebben a városban vannak Birkin-hez hasonló árulók, akkor végezzük ki őket haladéktalanul, és kérdés nélkül.

Teljes mértékben egyetértettem a parancsnok rendeletével, mert ez a város ugyanolyan fontos az Umbrella vállalatnak, mint a laboratórium Raccon City-ben.
Nem... most ez a legfontosabb.

Nem szabad megengednünk, hogy elterjedjen a fertőzés ebben a városban. Nem hagyhatjuk, hogy az Umbrella erőfeszítései a város vásárlására, és a több milli dollárból felépített létesítmény kárba vesszen. A jövőben jobban szemmel kell tartatunk a személyzet viselkedését."

Lelőhely: A dokumentum a templom egyik szobájában található egy asztalon. Elmeséli a templomtulajdonos kapcsolatát az Umbrella vállalattal.

Az étterem tulajdonos naplója

„1998. október. 4

Ha hallottam egy hihetetlen történetet.

Egy kis város Amerikában, Raccon City, megsemmisült a múlthéten. Azt mondták, hogy az összes helybeli zombivá változott, és a város most teljesen lakatlan.

Az a hír járja, hogy az Umbrella áll az incidens hátterében, de nem ismerem a részleteket. Bár az incidens távol történt túl a tengeren, én nem tudok segíteni, de aggódom, ha tényleg az Umbrella áll mögötte.

Remélem, hogy ez a város rendben lesz...

1998. október. 6

Hallottam egy másik érdekes történetet. Ez William Birkin -ről szól, állítólag ő rombolta le Raccon City-t. Ő volt a készítője a vírusnak, amit T-nek, vagy G-nek, vagy minek hívtak. A vírust a saját céljaira akarta felhasználni. Hihetetlennek tűnik, de befecskendezte a vírust a saját testébe és szörnyeteggé változott.

Ezen kívül a vírus beszivárgott a csatornákba, ahol a patkányok felzabálták, és elterjesztették az egész városban.

1998. október. 8

Mit kellene tennem? Valaki a dolgozók közül, aki ebédelni jött említette, hogy ez a T-vírus itt van a szigeten, de nem lehetséges, hogy szerencsétlenség történjen ebben a városban, de... ebben nem vagyok olyan biztos.

Eldöntöttem, az Umbrella-nak fogok dolgozni a pénz miatt. De most még kimerültebb vagyok attól, hogy az éttermet csak az Umbrella dolgozóinak nyitom ki.

Már nincs semmi új, vagy érdekes dolog számomra ebben a városban.

Azt hiszem itt az ideje, hogy lelépjek innen, mielőtt túl késő lenne..."

Lelőhely:A dokumentum az étterem konyhájában található, és elmeséli a hotel tulajdonos gondolatait Raccon City pusztulásáról.

Raccon City „A pusztulás után" jelentés

„Dátum: 1998. augusztus. 5
Jelentés az U.B.C.S egyik tagjától
Első rész

A fertőzés, ami május 11-én történt a Lord Spencer kastélyban, és biokémiai laboratóriumban véget ért július 25-én, amikor a S.T.A.R.S csapatok tagjai elpusztították az egész létesítményt.

Nincs jele vírusszivárgásnak a környező területen. Mindazonáltal; folytatnunk kell a terület megfigyelését különös óvatossággal.

Titkos alkalmazottunk Albert Wesker, egy M.I.A, és feltehetőleg halott.
Mindazonáltal most muszáj információt szereznünk erről a Jill Valentine -ról, és Chris Redfield-ről, akik éppen egy jelentést készítenek az incidensről a sajtónak, és a rendőrfőnöküknek.

Kérem, hogy ezt az anyagot továbbítsák a lehető legnagyobb sürgősséggel.

U.B.C.S parancsnok
Nicholai Ginovaef

Dátum: 1998. szeptember. 30
Jelentés az U.B.C.S egyik tagjától
Második rész

Ebben a pillanatban az óratoronyban vagyok Raccon City felett. A város el van árasztva zombikkal. Innen biztonsággal figyelhetem, ahogy a fertőzés teljesen elpusztítja ezt a várost.

Ez a helyzet különbözik a váratlan fertőzéstől a kastélyban. Azt gyanítjuk, hogy ezt egyvalaki okozta a céges kutatóink közül. Dr. William Birkin a T-, és G-vírus megalkotója.

Muszáj javítanunk a vírus tárolás biztonságát világszerte az összes létesítményünkben. Ezen felül szükséges dolgozóink továbbképzése. A biológiai fegyver vírusok lesznek a mi elsődleges termékeink, tehát kezelniük kell őket.

Minden alkalmazottat fokozott óvatossággal kell kezelnünk, nem engedhetjük meg, hogy még egy fertőzés bekövetkezzen.

U.B.C.S parancsnok
Nicholai Ginovaef

Dátum: 1998. október. 6

Kivételes nehézséggel gyűjtöttük be a mintákat a T-vírus szennyeződésekből, és a B.O.W -ra vonatkozó taktikai adatokat. Az új B.O.W, amit „Nemesis"-nek hívunk kegyetlenebb, és intelligensebb, mint ahogy azt reméltük. Ennek eredménye, hogy néhány U.B.C.S tag, akit kiküldtünk a területre, hogy gyűjtsék be a taktikai adatokat áldozatául estek.

Biztosra veszem, hogy a kutatók a taktikai adatok felhasználásával ki tudnak fejleszteni egy hatékonyabb B.O.W-t.

U.B.C.S parancsnok
Nicholai Ginovaef "

Lelőhely: A dokumentum az egyik mozi helységben található, ugyanott, ahol a vetítő helyezkedik el. A dokumentum informál bennünket a Raccon City pusztulása előtti, és utáni eseményekről, ezen felül bizonyítja, hogy Nicholai még mindig életben van a Resident Evil 3 történései után.

Umbrella szigorúan titkos dokumentum

„KIZÁRÓLAG NÉGYSZEMKÖZT

Ez a dokumentum adatokat tartalmaz a vírusszennyeződés által létrehozott B.O.W-ról.

Az első fertőzést a T-virus beszivárgás okozta az Arklay laboratóriumnál 1998. május 11-én.

A magasabb skálájú második fertőzés Raccon City-ben történt négy hónappal később.

Habár még nincsenek megerősítve, alább egy lista található a lehetséges B.O.W-okról.

Az adatok ki lesznek egészítve, amint a feldolgozás befejeződik.

B.O.W Állomány #1: Zombi

Emberek, akiket megfertőzött a T-vírus. Elvesztették öntudatukat, ösztöneiktől hajtva barangolnak minden felé, hogy kielégítsék mohó étvágyukat az emberhúsra.

Taktikai eljárás:

Mozgásuk lassú, egyenként könnyen megsemmisíthetőek, ha távol tarjuk tőlük magunkat.

B.O.W Állomány #2: Cerbeus

T-virussal fertőzőtt kutyák. Testük nem indult rothadásnak, mint a zombik esetében, ezért képesek gyorsabban mozogni. Az orruk nagyon érzékeny. Ha meghallják a léptek hangját, azonnal támadásba lendülnek.

Taktikai eljárás:

Hatástalaníthatóak kézi fegyverrel, de mivel nagyon gyorsak nehéz célba venni őket.

B.O.W Állomány #3: Licker

Egy mutáció során jött létre, amikor egy zombi T-vírussal fertőződött. Az átalakulási folyamatnak köszönhetően láthatóvá vált agyuk tagoltsága, és exponáltsága, valamint agyuk körül egy biológiai szövet jött lére.

A zombikhoz képest hihetetlen mozgékonysággal rendelkeznek. Nincsenek szemeik, ezért képtelenek a látásra. Ehelyett abnormális hallással rendelkeznek.

Taktikai eljárás:

Minden hangra támadással reagálnak. A lépéseket különösen jól hallják, ezért a futást kerülni kell a közelükben.

B.O.W Állomány #4: Ivy

B.O.W-ok, melyek növényekből lettek létrehozva.

Saját akaratukból tudnak mozogni, bőrön át lélegeznek. Csápjaikkal szemben melyet ostorként használnak, különös óvatosságszükséges.

Taktikai eljárás:

A tűz azonnali halálukat okozza. A gránátvető a leghatásosabb fegyver.

B.O.W Állomány #5: Hunter

Ez a B.O.W akkor jött létre, amikor az emberi DNS-t a megfertőzte a T-vírus. Ezt követően alsó testi izomzatuk megerősödött, hihetetlen magasra képesek ugrani, és ellenfeleiket penge éles karmokkal támadják.

Taktikai eljárás:

Mielőtt áldozatukra támadnak, egy pillanatig nem mozognak. Ezt az időt kihasználva kell rájuk lőni.

B.O.W Állomány #6: Tyrant

A legutolsó eredményünk a B.O.W project-ben a T-vírussal.

Kiindulópontja a hagyományos Tyrant, a még vérengzőbb „Erősített Tyrant"-ot és „Nemesis"-t, mely még intelligensebb, és agresszívebb az európai ágazat fejlesztette ki.

Taktikai eljárás:

Gyakorlatilag nincs ellenszer a Tyrant hihetetlen erejével szemben.

B.O.W Állomány #7: Prototípus

Még nem teljes, de logikailag létezik. Még vérengzőbb B.O.W-okat tudunk tömegesen gyártani a Tyrant gének előállítása közben, különböző anyagok hozzáadásával.

Mindazonáltal; ez egy probléma..."

Lelőhely: A könyvtár egyik szobájának asztalán található, mely a könyvtár első emeletén van. A dokumentum az Umbrella különböző biológiai fegyvereiről árul el információkat.

Betegek orvosi feljegyzései

„Név: William J Smith
Nem: Férfi
Kor: 17 év
Magasság: 181 cm
Súly: 72 kg
Fizikai állapot: jó
Mentális állapot: bágyadt
Gyógyszer:
Nyugtató 10 mg levesben feloldva minden reggelire.
Anti hallucinogén 5 mg kenyérben, minden ebédkor.

Név: Jennifer Campbell
Nem: Nő
Kor: 18 év
Magasság: 165 cm
Súly: 47 kg
Fizikai kondíció: Jó
Mentális kondíció: Instabil
Gyógyszer:
Amióta hosszabb ideig fogva tartották, nagyon gyanússá vált.

Az ételeibe tett drogok hatástalanok voltak. A legjobb megoldás az lenne, ha nyugtatót tennénk az ivóvízébe.

Név: Ryoji Yokota
Nem: Férfi
Kor: 18 év
Magasság: 177 cm
Súly: 50 kg
Fizikai kondíció:
Az MRI vizsgálat eredményei szerint, egy ér tumor található a kisagyban.
Termékként értéktelen.

Név: Karelina Albachakov
Nem: Nő
Kor: 17 év
Magasság: 155 cm
Súly: 43 kg
Fizikai kondíció: Jó
Mentális kondíció: jó
Gyógyszer:
Nyugtató 10mg levesben feloldva minden reggelire."

Lelőhely: A dokumentum a kórház első emeletén található, az orvosi irodában. Az Umbrella betegeiről nyújt felvilágosítást.

Andy naplója

„Szeptember 6

Még soha nem láttam őt, de hallottam, hogy ez a Vincent a városba érkezett, és ő a legfőbb parancsnok.

Hivatalosan, ő egy elit, akit az Umbrella központ küldött. Valójában ő olyan gonosz, hogy nem habozik megölni a saját barátait sem, ha ez előléptetné őt.

Nos, amióta itt élek, ebben a sötét csatornában, ez számomra nem jelent már semmit...

Szeptember 20

Hallottam egy förtelmes hírt...

Az új parancsnok Vincent, elrendelte a létesítmény személyzetének, hogy embertelen kísérleteket végezzenek olyan gyerekeken, akiket a világ minden pontjáról idehoztak.

Nem tudom, miért hozták ebbe a városba ezeket a gyerekeket, de ez nagyon nyugtalanító. Nos, én nem akartam belekeveredni, ezért hosszú ideig nem érdekelt.

Október 10

Úgy tűnik, néhány szerencsétlen baleset történt a múlt éjszaka. Nem ismerem a részleteket, de hallottam, hogy ez a Vincent parancsnok valami kegyetlen dolgot művelt.

November 9

Ma utoljára, Vincent parancsnok lejött ide egy vizsgálatra.

Egy kicsit elbeszélgettünk, csak a kegyetlenséget láttam benne. Amikor egy képet adtam neki ajándékba nagyon mérges lett.

Olyan, mint egy fajankó..."

Lelőhely: A dokumentum Andy szobájában található a csatornában. Elmeséli, hogy mit érez Andy Vincenttel kapcsolatban.

8.7 Börtönigazgató naplója

„Október 20

Ma megkaptuk a választ a jelentésünkre, arról a 20 guineai malacról, akik a napokban lettek öngyilkosok.

A központ nem gyanakszik, és azt tervezi, hogy pótolja a guineai malacokat. Már túl késő, de most kezdem sajnálni, hogy elküldtem a hamis jelentést a tömeges öngyilkosságról, mikor valójában tömeges szökés történt.

Vincent parancsnok csakugyan egy hidegvérű személy, ahogy róla híresztelték. Ő egy igazi gyilkos. Olyan helyzetbe kerültem, hogy jelentenem kell az igazságot a központnak, de nagyon félek Vincent parancsnoktól. Nem tudom, hogy mit tegyek..."

Lelőhely: A dokumentum a börtön első emeletén található, a börtönigazgató szobájában. Elmond néhány dolgot a börtönigazgatóról, és arról, hogy mit gondol Vincent-ről.

Egy bebörtönzött fiú naplója

„Szeptember 5.

16 nap telt el, mióta elraboltak Kongó utcáiról azok a feketeruhás emberek. Először nem értettem, hogy mit történik, de fokozatosan megértettem az igazságot a városról. Úgy tűnik, hogy bebörtönöztek bennünket, hogy guineai malacként szolgáljunk egy Umbrella nevű vállalatot. Ebben a városban mindenki a vállalatnak dolgozik, még a nők, gyerekek, és családtagok is alkalmazottak.

Úgy tűnik, a guineai malacokat a világ minden részéről gyűjtik. A srác a mellettünk levő cellában Kínából származik. A szemben levő cellában egy brazil van. A többi orosz, vagy japán... Úgy látszik, ez egy nemzetközi kereskedelmi üzlet. A legfurcsább, hogy mindenki korombeli. A legfiatalabb 16 éves, a legidősebb 19, vagy 20 éves.

Azok a fickók az Umbrella-tól néha játékterembe visznek minket, vagy egy éjszakai klubba, hogy jól érezzük magunkat, és enyhítsünk a feszültségünkön, de én nem fogom megengedni nekik, hogy hazudjanak nekem. Meg fogok szökni erről a helyről, nem számít mi lesz. Muszáj...

Akár hogy is, a legfontosabb dolog most, hogy összegyűjtsük a bajtársakat.

Szeptember 10.

A napokban a többiek furcsán kezdtek viselkedni. Úgy tűnik beletettek valami furcsa gyógyszert az ételünkbe. Néha én is elvesztem az eszméletemet.

Muszáj óvatosnak lennem.

Szeptember 21.

Ezt nem hiszem el.

Egy másik barátomat Chin-t a mellettünk levő cellából szintén elvitték a hegyen levő létesítménybe. Nem hiszem, hogy Chin vissza fog jönni. Találkozik azzal a végzettel, amellyel Anna, és Jacob, akik a múlthéten tűntek el.

Tudom... Tudom, hogy mi történik azokkal, akiket a hegyen levő létesítménybe visznek...

Amikor tegnap az éjszakai klubba vittek meghallottam egy beszélgetést, ami néhány alkalmazott között zajlott.

Vincent parancsnok utasítására felnyitják az agyunkat, és többféle anyagot, vagy mit vesznek ki belőle.

Minden, amit el tudok mondani az, hogy Vincent egy ördög. Nem... Nem csak ő. Ebben a városban a nők, és a gyerekek sem kezelnek minket emberként, csak guineai malacként.

Minden ember ebben a városban gonosz. Biztosan meg fognak ölni, ha továbbra is itt maradok.

Muszáj igyekeznünk, és végre kell hajtanunk a szökési tervünket.

Október 9.

Az idő elérkezett. Észrevettem, hogy az Umbrella alkalmazottai hétről, hétre zavarodottabban viselkedtek. Az a hír jártja, hogy egy szörnyű baleset történt egy Umbrella laboratóriumban valahol Amerikában.

Úgy tűnik, hogy a börtönőrök mindegyike azzal van elfoglalva, hogy információt szerezzen a balesetről, ezért a biztonság most nem annyira szigorú.

Befejeztük a szervezést a bajtársakkal. Stojkovic, és Enrique feltehetőleg meg tudják szerezni a kulcsot az őröktől, Shankon, és én csalétekként lépünk akcióba, Yoshikawa, és Felippe összegyűjtik a fegyvereket.

Október 10.

Döntöttünk a menekülő útvonalunkról. A terv végre lesz hajtva ma este 11 órakor. Húsz tagunk van két egységbe szedve. A, és B egységbe.

Az A egység le fog ereszkedni a csatornába a szellőző nyíláson keresztül, a B egység le fog ereszkedni egy kötélen a megfigyelőtoronyból.

A kötelet, amit ők használtak, arra fogjuk használni, hogy összekössön bennünket. Ha elbukunk, Vincent biztosan kinyír bennünket, de ha itt maradunk, akkor fel fogja vágatni az agyunkat.

Bármelyik utat is választjuk, halottak vagyunk, de inkább halok meg szökés közben..."

Lelőhely: A dokumentum a börtön egyik cellájában található, és a börtönlázadásról árul el információkat.

Vincent parancsnok naplója

„Október 10.

A múlt éjszaka, egy csoport bebörtönzött guineai malac megszökött, fogták a fegyvereket, és lázadást szítottak.

Lelövöm az összes guineai malacot, akik ezért felelősek, de nagy bajban leszünk, ha erről tudomást szerez az Umbrella központ.
Ez elronthatja a terveimet, hogy visszatérjek, az Umbrella központba, és felmarkoljam a jutalmamat ebben a városban tett szolgálataimért.

Megparancsoltam a börtön igazgatónak, hogy tömeges öngyilkosságként jelentse az incidenst a központnak, de utasítanom kell a többi érintettet is, hogy tartsák a szájukat.

November 8.

Azok az emberek, akik eddig ellenem voltak a városban, most információkat gyűjtenek, és jelenteni akarják a központnak, hogy mit tettem.

Tegnap az a kisfiú, Lott, szólt, hogy egy kém osont be a városba. Azt hiszem, hogy ez a kém állhat a lázadás hátterében.

Meg kell akadályoznom, és ki kell derítenem, hogy kinek dolgozik, és miért van itt.

Aztán ki kell nyírnom...

Elég szomorú, hogy az egyetlen személy ebben a városban, akiben megbízhatok, ez a kisfiú Lott.

November 19.

Úgy tűnik, hogy az emberek a városban arra készülnek, hogy átadják annak a központnak a vádjelentést, amely a guineai malacokat fogja kézbesíteni a jövő héten.

Azt mondják, hogy bizonyítékaik vannak ellenem. Nem engedhetem meg, hogy felfedjék őket.

Ezek a civilek megbánják még, amit tettek. Megmutatom nekik, hogy mi történik azokkal, akik ellenem szegülnek.

November 22.

Most megtudják, kinél van a hatalom.

El kell terjesztenem a T-vírust mindenhol a városban. Természetesen, balestnek kell látszania. Az egész városnak teljesen meg kell fertőződnie.

Most már visszamehetek az Umbrella központba, hogy előléptessenek a gyárban tett szolgálataimért.

Most már nincs senki, aki ellenem vallana...

Várjunk... Van még egy személy, akiről gondoskodnom kell, ez a kém. Muszáj elintéznem ezt a patkányt, aki beosont a városba. "

Lelőhely: A dokumentum az Umbrella főhadiszállás 13. emeltén található, Vincent irodájában. A dokumentum minden elmesél Vincentről.

Vincent telefonos lehallgatásának hangfelvétele

„Nem tűrhetjük tovább, amit ez a Vincent parancsnok művel.

Ahhoz, hogy megfosszuk a pozíciójától perdöntő bizonyítékokat kell szereznünk, és el kell juttatnunk a központba.

Rájöttünk, hogy nagyon intelligens, és óvatos. Végső megoldásként, mely nagyon veszélyes volt számunkra, lehallgattuk a telefonbeszélgetéseit.

Végül szereztünk ellene bizonyítékot, ami elég ahhoz, hogy megfossza a pozíciójától.

Ez a szalag tartalmazza a beszélgetéseit, a múlt hónapban történt börtönlázadásról. Ez bizonyítja, hogy ő lőtte le a gyerekeket, és minden megtett azért, hogy elrejtse az igazságot.

Továbbá ez a szalag felfedi azt a tényt, hogy mielőtt Vincent a városba jött megölte a saját kollégáját, hogy előléptessék.

Ha átadjuk ezt a szalagot a cég embereinek, akik a jövő héten érkeznek, akkor biztosan elveszíti a pozícióját.

Talán egyszer ismét békés lesz ez a város..."

Lelőhely: A dokumentum abban a kommunikációs helységben van, ahol a játékos először találkozik Lilliy-vel, és felfedi a Vincent elleni bizonyítékokat.

Lott naplója

„Szeptember 10.

Ma beszéltem néhány fogollyal, a játékteremben. Mindegyiknek álmos szemei voltak. A lányok közül az egyik nagyon nyáladzott. A fiúk közül néhány fénylett. Pokrócot viseltek, és rothadt szaguk volt.

Apa és Vincent parancsnok elmondták, hogy ők különböző emberek az Umbrella családokból, és idehozták őket a szigetre, hogy rendes emberekké operálják őket.

Azt hiszem, hogy helyen cselekednek. Remélem, hogy egyszer tényleg rendes emberek lesznek belőlük.

Október 15

Azt hallottam, hogy Vincent parancsnok megölte azt a személyt, aki megpróbált megszökni a börtönből.

Azon töprengek, hogy, miért történt z a dolog? Tudom, hogy ők alacsonyabb rendűek, de tényleg meg kellett ölnie őket? Ez az, amiben hittem?

Apa, és az Umbrella meg akarták operálni az alacsonyabb rendűeket.
Miért ölte meg őket?

November 23.

A városban kitört a pánik.

Szörnyek mindenfele, és megtámadják az embereket. Azok az umbrella-s emberek, akik eddig nagyon kedvesek voltak velem, hírtelem rám kezdtek támadni.

Segítségre van szükségem!

Valaki mentsen meg!

November 24.

Anya, és apa szörnyeteggé változtak.

Valaki a túlélők közül azt mondta, hogy Vincent parancsnok változtatta az embereket szörnyeteggé.

Most nem bízhatok meg senkiben...

Muszáj túlélnem, és megvédenem a kishúgomat Lilly-t, nincs fontosabb!

Együtt kel elmenekülnünk a városból!!"

Lelőhely: A dokumentum Lott házában, Lott szobájában található.

Gyári munkás naplója

„1998. augusztus 5.

Ezt nem tehetem tovább. Az alanyokat az operáló asztalra kell tennem, fel kell vágnom a koponyájukat, és el kell távolítanom egy darabot az agyukból.

Ezt csinálni végig és végig, napról napra... Ez borzalmas. Egész idő alatt bűnösnek érzem, még lefekvés után is.

Vincent parancsnok utasított bennünket... „Ne tekintsenek rájuk emberként, ők csak nyersanyagok, és arra használjuk őket, hogy Tyrant-ot készítsünk." Nem tudok rájuk nyersanyagként tekinteni, pont olyan emberek, mint mi.

Megkérdeztem Vincent parancsnokot, hogy enyhíthetünk-e a szenvedéseiken, de figyelmen kívül hagyta a kérésemet. Azt mondta, hogy a „béta hetero nonserotonin" csak érzéstelenítő használata nélkül különíthető el.

Még akkor is, ha ez a vállalat rendje, nem hiszem, hogy amit csinálunk az etikus...

Biztosra veszem, hogy halálom után a legrosszabb helyre kerülök. Vagy talán azt is mondhatnám, hogy már ott vagyok..."

Lelőhely: A dokumentum egy asztalon van a laboratóriumban. Az egyik dolgozó vallomása.

Hogyan vonjuk ki a "Béta NonSerotonin" - t

„A Tyrant egyedek tömeggyártásakor nagymennyiségű „Béta NonSerotonin" befecskendezése szükséges. Ez az anyag az emberi agy egyik alkotóeleme.

Kimutatható, hogy ezt az anyagot főleg az emberek agyalapi mirigye termeli, a szexuális fejlődés második szakaszában.

Továbbá az orvosi adatok kimutatták, hogy ez az agyi anyag egy válasz a túlzott „noradrenalin" kiválasztódásra a „locus cerebellum" -ban.

A „noradrenalin" agyi anyag akkor választódik ki, ha az alany erős izgalmi állapotban van. A „Béta NonSerotonin" csak az aktív cellákban található meg, ezért nincs jelen a halott agyban.

A legjobb megoldás az anyag kiválasztására, ha felvágjuk az alany koponyáját érzéstelenítés nélkül.

Az anyag az agyalapi mirigyből közvetlenül kivonható.

Vincet parancsnok
Tyrant tervezet Sheena sziget"

Lelőhely: A dokumentum abban a teremben található, ahol a Tyrant. Elmeséli milyen kegyetlen az Umbrella.