Fegyverek

A) kézifegyver

A) kézifegyverTípus: Glock 17 kézifegyver
Gyorsaság: 7
Újratöltés: 6
Sebzés: 5
Tárkapacitás: 17 töltény

Az első kézi lőfegyver, amivel a játékban találkozik a játékos. Valószínűleg ezt fogja a legtöbbet használni, amíg nem talál másik kézifegyvert.

B) kézifegyver

B) kézifegyverTípus: CZ 75 kézifegyver
Gyorsaság: 10
Újratöltés: 2
Sebzés: 5
Tárkapacitás: 15 töltény

Ezt a fegyvert a korházban találhatjuk meg. A leggyorsabb fegyver a játékban, de sajnos a sebzése a legalacsonyabb, és az újratöltési ideje is igen alacsony. Zombik ellen kitűnően használható.

C) kézifegyver

C) kézifegyverTípus: M8000 Cougar G
Gyorsaság: 6
Újratöltés: 8
Sebzés: 7
Tárkapacitás: 15 töltény

Valószínűleg ezt a fegyvert fogjuk a legtöbbet használni. A gyors újratöltés mellett nagyon jó sebzéssel rendelkezik, ezért nagyon praktikus kézifegyver.

D) kézifegyver

D) kézifegyverTípus: Nanbu 14
Gyorsaság: 4
Újratöltés: 7
Sebzés: 9
Tárkapacitás: 8 töltény

A játék legerősebb kézifegyvere. A tűzgyorsasága, és a tárkapacitása alacsony, de ezt hatalmas tűzerejével kompenzálja. Mr X ellen kiválóan használható.

Shotgun

ShotgunTípus: SPAS 12
Gyorsaság: 5
Újratöltés: 3
Sebzés: 8
Tárkapacitás: 8 töltény

Az egyik legnépszerűbb fegyvertípus a Resident Evil játékok világában a Shotgun. Ahol használod, ott nincs többé probléma. A zombik egy lövéstől elfekszenek, de a hunterek körében sem igazán népszerű. Ahol megfelelően használják ott nincs probléma.

Gránátvető

GránátvetőTípus: M- 79
Gyorsaság: 9
Újratöltés: 8
Sebzés: 8
Tárkapacitás: 1 gránát

A játék egyik legerősebb fegyvere. A különböző tölténytípusok igazán halálossá teszik. Használjunk robbanótöltetet, ha sok zombit szeretnénk elintézni egyszerre. A tüzes töltetet használjuk a növények, és a Lickerek ellen, a savas töltetet tartalékoljuk a Tyrant- ra a játék végén.

Magnum

MagnumTípus: S&W M-19
Gyorsaság: 5
Újratöltés: 3
Sebzés: 9
Tárkapacitás: 6 töltény

A magnum az összes kézifegyver nagypapája. Amit eltalálunk vele, az többé nem kell fel. A játékban csupán két darab magnum tárat találunk, ezért a lőszerrel spórolnunk kell. A legjobb megoldás, ha mindet megtartjuk a játék végére a Tyrant elleni küzdelemre.

Rakétavető

RakétavetőTípus: M20 - A1
Gyorsaság: 8
Újratöltés: 3
Sebzés: 10
Tárkapacitás: 1 rakéta

Ez a fegyver a játék titkos fegyvere, és csak akkor kapjuk meg, ha S rangra teljesítjük a játékot. Ezzel a fegyverrel minden ellenfelet elintézhetünk egy lövéssel. Mr X néha kitér a lövés elöl, de nem probléma. Csak lőjünk rá még egyszer hiszen, a fegyver kifogyhatatlan rakétamennyiséggel rendelkezik.