Resident Evil: Gun Survivor

Szereplők

Ark ThompsonArk Thompson

A játék főhőse, aki először (és valószínűleg utoljára) szerepel Resident Evil történetben. Eltökélt célja, hogy tudomást szerezzen magáról, és arról, hogy ki is ő pontosan.

Az út során sok furcsasággal találkozik, harcol sok erős ellenféllel, találkozik még életben levő emberekkel. Meg van győződve arról, hogy ő Vincent, aki a szigeten történt szörnyűségekért felelős, és a játék során komoly bajba kerül e hamis meggyőződése miatt.

Valójában Ark Thombson egy kém, aki le akarja leplezni a szigeten levő Umbrella tevékenységet, de sajnos a helikopter balesetben elveszíti emlékezetét. Leon S. Kennedy egyik közeli barátja.

Lott Klein

Lott KleinA játékban Ark Lott-al találkozik először a csatornában, de a fiatal fiú nagyon megijed, azt gondolja, hogy Ark ártani akar neki, ezért elmenekül, mielőtt Ark beszélni tudna vele. A játék japán verziójában Lott-ot Rott-ként írják, mivel a japán nyelvben nincs L betű.

Lilly Klein

Lilly KleinLilly Lott kis húga, aki a bátyjával együtt menekül Ark elöl. A házukban sikerül először beszélni a kislánnyal, aki minden információt elárul bátyjáról.

Andy Holland

Andy HollandEgy köpcös középkorú férfi, az Umbrella vállalat menedzsere, akivel Ark először a könyvtárban találkozik. A férfi meg van győződve arról, hogy Ark Thompson valójában Vincent, és kísérletet is tesz Ark megölésére. Az igazság az, hogy Andy egy a jó fiúk közül, aki tévedett Ark kilétét illetően, de a sors a főhős ellen fordította.

Vincent Goldman

Vincent GoldmanŐ a játék rosszfiúja, aki elterjesztette a vírust a szigeten csak azért, hogy hatalmat, és pénzt szerezzen magának az Umbrella vállalatból. Ő az egyetlen, aki mindent tud a „tisztítók” projectről. Eltökélt célja, hogy megölje Ark Thompson-t amikor rájön, hogy ő egy kém. A játék elején őt látjuk a helikopter talpán kapaszkodni, de leesik, és meghal, mielőtt a helikopter lezuhan. A játék során azonban még találkozhatunk vele élve Ark visszaemlékezéseiben.

A tisztítók vezetője

A tisztítók vezetőjeCsupán kétszer futunk vele össze a játék során. Első alkalommal akkor találkozunk vele, amikor a „tisztítók” csapata ránk támad a játékteremben, második alkalommal pedig a játék végén a laboratóriumban. A második találkozás kérész életű, mivel szinte rögtön átszúrja a mellkasát egy Tyrant.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
HUNK2
HUNK2 #1

A tisztítok egyébként nem emberek egy speciális ruhában kell leélniük az életüket ami ha léket kap halállal végződik.Sokak szerint Parazite EVE koppintás mert ott is volt egy hasonló bio katona csak épen pengékkel. Érdekes módon Ark egy elég utált RE karakter amit nem értek nekem az egyik legszimpatikusabb, szerintem jobb fej mint Leon.

Ferdőződj meg Te is!