Resident Evil: Remake

Szereplők

Chris Redfield:
Életkor: 25

Chris RedfieldChris fiatalabb korában a légierőnél szolgált, majd később Barry Burton segítségével sikeresen csatlakozott a S.T.A.R.S. ALPHA csapathoz. Chris nem annyira a különleges adottságairól, se nem a probléma megoldó képességeiről híres... Előbb nyúl fegyverekhez, mint gondolkodik... A csapatnál nagyon jól érzi magát, sok-sok barátra lelt, de legközelebb mégis új társához, Jill Valentine-hoz áll. Partneri viszonyuk elképesztően erős, együtt szinte legyőzhetetlenek. A Resident Evil Remake egyik játszható karaktere.

Jill Valentine:
Életkor: 23

Jill ValentineJill egy nagyon kedves, gyönyörű, fiatal hölgy, aki fiatal kora ellenére maximálisan képzett, tehetséges katona. Több katonai, rendőrségi intézménynél szolgált már, majd később Chris Redfield oldalán a S.T.A.R.S. ALPHA alakulatának tagja lett. A csapat „mechanikusaként” képes ellátni bármilyen műszaki feladatot, elboldogul szinte bármelyik harckocsival, de a zárak feltörése sem jelent neki túl nagy problémát. A Resident Evil Remake egyik játszható karaktere.

Albert Wesker:
Életkor: 38

Albert WeskerHidegség, megfontoltság, pókerarc, napszemüveg... Ő Albert Wesker... Wesker az R.P.D.-nél (raccon-i rendörség) bizonyított rátartiságával hamar magas pozícióba került. Ennek köszönhetően megalapította saját különleges alakulatát, a S.T.A.R.S. különleges egységet, melynek természetesen a vezetője, kapitánya lett. Mint az később kiderül, a csapat teljesen másra kellett neki, mint amire valójában hivatott...

Barry Burton:
Életkor: 38

Barry BurtonTöbb mint 16 év katonai tapasztalat a S.W.A.T.-nál, sok-sok titkos küldetés, nyomozás, rendőri munka, fegyverszakértelem... Kell ennél több egy S.T.A.R.S. pozíció megpályázásához? Barry, az ALPHA csapat fegyverszakértője. Feladatai közé tartozik a csapat ellátása, s a fegyverek karbantartása is. Remek segítőtárs, szükségünk is lesz rá jópárszor a játék során.

Rebbeca Chambers:
Életkor: 18

Rebbeca ChambersEz a fiatal kishölgy a S.T.A.R.S. BRAVO csapatból maradt egyik túlélő, aki előző kalandja után a Spencer kúriába keveredik. Rebbeca a csapat újonca, ahol felcserként tevékenykedik. Sokszor mentette már meg társai életét akció közben, ezúttal is nagy szükség lesz rá majd.

Enrico Marini:
Életkor: 41

Enrico MariniSajnos nem jutott neki túl sok szerep a játékban... Enrico a BRAVO csapat kapitánya. Nagyszerű vezéri képességeinek köszönhetően kiváló vezetője a csapatnak, amiért sokan tisztelik is őt. Ő lesz az első, aki fényt derít a borzalmas eseménysorozat hátterére, miért sajnos keményen meg is fizet.

Brad Vickers:
Életkor: 35

Brad VickersBrad az ALPHA csapat helikopterpilótája. Közismerten gyáva, a veszélyes helyzetekben szinte mindig a menekülési útvonalat keresi. Mindezek ellenére szerves része a csapatnak, és mindenki kedveli őt, mert egy fantasztikus pilótáról van szó.

Joseph Frost:
Életkor: 27

Joseph FrostEgykori BRAVO csapat tag, később Wesker áthelyezte őt az ALPHA-ba. Joseph a harci járművek specialistája. Sajnos többet nem nagyon tudni róla, mivel nem kapott túl sok szerepet a játékban. Mindössze a játék bevezető videójában szerepel, és ő lesz a fertőzött kutyák első áldozata.

Richard Aiken:
Életkor: 23

Richard AikenRichard a BRAVO csapat elsődleges kommunikációs specialistája. Pozitív személyiség, mindenki kedveli őt. A Remake-ben is feltűnik, mint „Mansion incidens” előtti események túlélője, viszont a kúriában már nem lesz ilyen szerencsés.

Forest Speyer:
Életkor: 29

Forest SpeyerForest a S.T.A.R.S. ALPHA egység mesterlövésze. Miután bejut a Spencer kastélyba, elbújik az épület egyik sarki helyiségében, ahol egyúttal a halálát is leli. Amikor rátalálunk, sajnos ő már nem az az „ember”, aki korábban volt, és ránk fog támadni. Nem ajánlatos vele újjat húzni, mert elég nagy veszélyt jelenthet számunkra.

Kenneth J. Sullivan:
Életkor: 45

Kenneth J. SullivanKenneth egy csendesebb, visszafogottabb személyiség. Vegyészeti specialitását sikeresen tudta alkalmazni a S.T.A.R.S. ALPHA csapat tagjaként, ahová Albert Wesker kapitány segítségével került be. Sajnos egy zombi vet véget életének, azonnal a játék elején, és már csak a holttestével találkozhatunk.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!