Resident Evil: Remake

Történet

Egy fikcionális kisváros, Raccoon City közelében különös dolgok történnek... Meghökkentő, ugyanakkor bizarr gyilkosságokat követnek el ismeretlen tettesek. Az áldozatok kivizsgálása egyértelművé teszi a helyzetet; tulajdonképpen a gyilkosok megették áldozataikat...

S.T.A.R.S. (Special Tactics and Resque Squad)... Egy különleges osztag, melyet speciális bevetések céljából hoztak létre. Ők veszik kézbe az ügyet... Kiküldik a BRAVO csapatot az Arklay hegység, és a Raccoon erdő területére, hogy kivizsgálják az esetet, de egy rendőrségi jelentés szerint a csapattal nem sokkal később megszakadt minden fajta összeköttetés. Az ALPHA csapat is ellátogat a Raccoon erdőbe társai felkutatására.

Ahogy a koromsötét erdőben keresgélnek, Jill megpillantja a BRAVO csapat lezuhant helikopterét a fák közt, és leszállnak. Alaposan átvizsgálva a környéket, Joseph rátalál a BRAVO csapat pilótájára, aki holtan hever a pilótafülkében... Mi történhetett itt?

Nincs mit tenni, keresgélnek tovább... Ekkor valami furcsa zaj üti meg fülüket... Valami motoszkál a bokrok között... A következő pillanatban egy undorító, rothadó dög ugrik ki a fák mögül, teljes testsúlyával Joseph-ra nehezedik, majd társaival együtt pillanatok alatt halálra marcangolják. Az ALPHA csapat teljesen tehetetlen, rémülten nézik végig társuk halálát. Kutyák... Vad, vérengző kutyák... Viszont itt valami nem stimmel... Ezek nem normális kutyák... Ezek már csak testek...

A dögök a csapat többi tagját is célba veszik, és eszeveszettük rohannak feléjük, akik természetesen teljes erőbedobással próbálnak elmenekülni a biztos halál elől. A csapat pilótája, Brad, látván a történteket, felemeli a helikoptert, és habozás nélkül elmenekül vele, hátra hagyva társait. A koromsötét, végeláthatatlan erdőségből egyszer csak hirtelen egy óriási kastély tűnik elő, ahova természetesen azonnal berohannak. Egyik társuknak azonban mégsem sikerült a menekülési akció, vagy talán egy másik utat választott... Ekkor egy lövés dördül el valahol a kastély nyugati szárnyában. Talán mégis sikerült neki?

A csapat életben maradt tagjai elindulnak hát a Spencer kúria felderítésére, viszont hamarosan rá kell döbbenniük, hogy egy életük legrosszabb rémálmába csöppentek, ahol már az életben maradás a tét.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!