Resident Evil: Zero

[HD Remastered] Tudj meg mindent Rebecca DLC kosztümjeiről!

A Resident Evil 0 megjelenésével a játékosok ízelítőt kaphattak arról, hogy milyen is egy igazi klassz kis old-school túlélő horror játék. Alábbi leírásunkban Rebecca ruházatáról adunk közelítő információkat, mi volt a megvalósításuk hátterében, mire gondoltak a Capcomnál az elkészítésüknél.

S.T.A.R.S. prototípus

Az első ruha a S.T.A.R.S. prototípus öltözete. Ahogy a neve is mutatja ez volt az első ruhaváltozata Rebeccának, ami az 1999-es Resident Evil 0 prototípusában már látható volt. Erre a linkre kattintva meg tudod nézni ezt az eredeti változatát.

S.T.A.R.S. prototípus

S.T.A.R.S. öltözet (1996)

A második ruha az 1996-os S.T.A.R.S. ruha, ami a 20 éve megjelent első Resident Evil játékra fókuszál. Itt Rebecca egy fejkendőt viselt, továbbá egy leginkább golyóálló mellényre hasonlító felső ruházatot, azonban ez csak kinézetében volt hasonló egy védőöltözethez.

S.T.A.R.S. öltözet (1996)

S.T.A.R.S. öltözet (1997)

A harmadik az 1997-es S.T.A.R.S. öltözet. A kosztüm a Resident Evil Director’s Cut-ban látható, ami pontosan egy évvel az eredeti első Resident Evil játék után jelent meg. Az Arrange módot választva az összes játszható karakter új ruhát kapott Rebeccával egyetemben.

S.T.A.R.S. öltözet (1997)

Resident Evil 2 (Easter egg)

Végül a sportruházat, ami picikét úgy tűnhet, hogy kilóg a sorból. Lényegében ez a Resident Evil 2 egyik Easter egg-je. A játékban mikor Wesker asztalánál kutakodunk, akkor kb. 50-dik próbálkozásra, találni fogsz egy filmtekercset, melyet a sötét szobában tudunk előhívni. A fényképen egy kosárlabdázó Rebeccát láthatunk, de hogy mit keresett ez a filmtekercs Wesker asztalán, abba nem szeretnénk most belemenni, mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

Resident Evil 2 (Easter egg)

A kosztumük DLC formájában megvásárolhatóak, illetve az összes ruha egy packban is elérhető, de ne feledd! Mindegy milyen ruhát viselsz, egy a lényeg, célozz a fejre!

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Alex Menrich
Alex Menrich #2

Nekem a klasszikus, a S.T.A.R.S. prototípus! Az egyszerűen csúcs!

Andrew Ashford
Andrew Ashford #1

A sportos tetszik

Ferdőződj meg Te is!