Hírek

A Capcom máris célzást tett a Resident Evil 4-re

Mostanában több helyen rebesgetik, hogy készül a Resident Evil 4 remake is. Noha a Resident Evil 3 még szinte le sem csengett, a rajongók már a jövőbe tekintenek, és a Capcom nem rest olajat önteni a tűzre.

A Capcom máris célzást tett a Resident Evil 4-re

A PlayStation Blog a Resident Evil 3 rendezőjét, Kiyohiko Sakata-t faggatta a Nemesis céljáról. A gigantikus szörnyetegen ugyanis egy parazita található, ami elvileg összefüggésbe hozható a később, Európában elszabadult Plagas-szal. Így meg is van a magyarázat arra, hogy mit keresnek a szokásos zombiktól némileg eltérő fertőzött személyek Raccoon City-ben. A ragály ugyanúgy jelentkezik, mint a régi Resident Evil 4-ben, azaz a nyakból kitör egy csápszerű élősködő. A klasszikus RE3 nem kötötte így össze az eseményeket, így ez újdonság a játék történetét tekintve.

A Capcom máris célzást tett a Resident Evil 4-re

A készítők abban bízva szőtték ilyenképpen a Nemesis körüli szálakat, hogy a rajongók összerakják a képet. Ennél fogva borítékolható, hogy a Resident Evil 4 kilátásban van, ugyanakkor résen kell lennünk, mert hivatalos megerősítés ezen célzáson túl nem hangzott el.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!