Különleges üzenet érkezik március 23-án a Resident Evil Portal-on

A japán videojáték-sajtó értesülései szerint a heti szinten frissülő hivatalos Resident Evil oldalon a 26. évforduló nyitányának apropóján egy nem mindennapos üzenettel fognak kedveskedni a rajongóknak.

Jó eséllyel több olvasónknak is feltűnt, hogy a Capcom-féle Resident Evil Portal weboldalon többször is eszközöltek tartalom bővítést az elmúlt bő egy hét során, egészen pontosan a korábbi klasszikus részek amolyan képes enciklopédiájaként szolgáló History szekcióban.
Nem véletlenül. A japán cég nyugati divízióival szemben egy pontos menetrendet is közzé tett a saját régiójában; február 15-től egészen március 22-ig heti rendszereséggel fogják újabb klasszikus és jelentős Resident Evil játékokkal bővíteni az említett archívumot, hogy aztán a következő napon az említett „különleges üzenettel” indítsák útjára a sorozat 26. évfordulós ünnepsorozatát.

A pontos menetrend lejjebb megtalálható, immár saját időzónánkhoz igazítva.

Különleges üzenet érkezik március 23-án a Resident Evil Portal-on

Magáról a bejelentés természetéről csak spekulálni tudunk, és racionálisan nézve inkább óvatos optimizmusra intenénk olvasóinkat, de kifejezetten tudnánk örülni neki, ha az elmúlt hónapok során számtalanszor felröppenő Resident Evil 4 Remake pletykái hivatalos megerősítést nyernének március 23-án.

Szerkesztőségünk tagjai közül ugyanakkor többen egy (soft) HD kollekciót sem tartanak elképzelhetetlennek, már csak az eddig feltöltött tartalmak sokszínűsége (Resident Evil 1, Code Veronica, Outbreak 1-2, stb.) miatt is.

Bárhogy is lesz, bízunk benne, hogy a 26. évforduló is legalább olyan minőségi szintet fog képviselni a Resident Evil sorozat számára, mint az elmúlt év!

Resident Evil Portal menetrend:

Első feltöltés -> február 15. (kedd), 08:00
Második feltöltés -> február 22. (kedd), 08:00
Harmadik feltöltés -> március 1. (kedd), 08:00
Negyedik feltöltés -> március 8. (kedd), 08:00
Ötödik feltöltés -> március 15. (kedd), 08:00
Hatodik feltöltés -> március 22. (kedd), 08:00
Üzenet / Bejelentés -> március 23. (szerda), ??:??

További részletek hamarosan!