Hírek

Leak: jön a Revelations 3!

Mindenki kedvenc leakere, AestheticGamer ismét dobott pár morzsát számunkra, bár azzal kezdi az információk taglalását, hogy azok ezúttal másodkézből származnak.

Az értesülések szerint a széria a Revelations harmadik részével folytatódik, méghozzá hamarosan: a megjelenés a Village-et követő egy éven belül várható, 2021 végén vagy 2022 elején. Bár a fejlesztés során hivatkoztak rá Revelations 3-ként, a bejelentéskor már Resident Evil Outrage címen kerül a nagyközönség elé.

A megjelenés a 25. évfordulós kampány része és szinte biztosan exkluzív Switch tartalomként lesz elérhető egy ideig.

 
Leak: jön a Revelations 3!
 

A hivatalos megerősítés a Village megjelenése után hónapokkal várható, mert a kiadónak nem célja kiütni a hamarosan érkező játékot a reflektorfényből.

Noha a RE Engine-t fogja használni, az Outrage egy elsősorban Switchre szánt cím, így nem a legütősebb grafikai megoldásokat fogja elénk tárni. Azonban ne keseredjünk el: állítólag több fejlesztő dolgozott rajta, mint a Revelations játékokon, közel 4 évet vett igénybe a munka, és legalább akkora büdzsével számoltak, mint a Village esetében, azaz a végeredmény csak nem lesz olyan sovány. A várható játékélmény állítólag a Code Veronica szintjére tehető.

Az exkluzív időszakot követően minden platformon elérhető lesz, így senki nem marad ki belőle.

2017 óta tartja magát az információ, miszerint a főhős Rebecca lesz, és még két visszatérő kedvenc is felbukkan benne, az ő kilétüket azonban még a pletykák szállítója sem hajlandó felfedni.

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!