Hírek

Megjelent a RESIDENT EVIL 3

A Capcom sajtóközleménye a Resident Evil 3 megjelenéséről

Egy kellemes meglepetést is tartogatnak a játékosoknak. Mi érkezik április 17-én?

A tegnapi napon a kiadó Londonban tette közzé a hírt, miszerint a Resident Evil 3 premarketing-időszaka lezárult és immár világszerte elérhető a játék. A 95 milliós eladással büszkélkedő Capcom összehozta Raccoon City és Jill Valentine világát a legkorszerűbb grafikával és játékmenettel, melyet a Resident Evil 2 és 7, valamint a Devil May Cry 5 esetében már jól bevált RE Engine segítségével valósítottak meg. A Resident Evil 3-hoz csomagban, ám különálló játékként érkezik az aszimmetrikus multiplayer Resident Evil Resistance is.

Megjelent a RESIDENT EVIL 3

A Resident Evil 3-ban Jill Valentine szemszögéből követhetjük nyomon a Resident Evil 2 eseményeit megelőző estét, amikor is a várost romhalmazzá változtatják annak élőhalottá változó polgárai és más borzalmas teremtmények. Emellett Jill életére tör a valaha volt legfejlettebb biológiai fegyver, a megállíthatatlan Nemesis is. Egy váratlan szövetséges, Carlos Oliveira képében beleláthatunk a túlélők evakuálásával megbízott csapat munkájába és visszásságaiba is.

Resident Evil Resistance

A Resident Evil Resistance 4 az 1 ellen stílusban játszható többjátékos kaland. Négy túlélőnek kell együttműködésben megszökniük egy kegyetlen kísérlet színhelyéről. Mindegyik választható karakternek eltérő képességei segítségével kell boldogulnia és társait segítenie a kegyetlen Mesterelmével (Mastermind) szemben, akinek csapdák, szörnyek és a terep manipulálásának módja lapul tarsolyában. A Mesterelme három jól ismert gonosztevő közül kerülhet ki, így Alex Wesker, Anette Birkin vagy Ozwell E. Spencer bőrébe bújva gyötörhetjük a túlélőket.

Resistance rajongók, figyelem! Április 17-től a multi választható túlélői közé kerül Jill Valentine egy ingyenes frissítés keretében, és a Capcom nyilatkozata szerint nem állnak meg itt. Izgatottan várjuk a fejleményeket, ugyanis ígéretük szerint hamarosan még több, érkező Resistance tartalomról fogják lerántani a leplet.

Április 17-től a multi választható túlélői közé kerül Jill Valentine egy ingyenes frissítés keretében

A gyűjtői kiadványról is szót ejtettek, melynek éke egy művészi részletességgel kidolgozott Jill szobor, emellett tartalmaz artbook-ot, soundtrack-et (digitális letöltőkóddal és lemezen egyaránt) és egy kihajtható Raccon City térképet is.

A Resident Evil 3 - Launch Trailer

Mindenkinek jó játékot kívánunk,
Az AMGC & a Resident Evil Magyarország csapata

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!