Resident Evil 4 Remake: újabb előzetes látott napvilágot a PlayStation State of Play eseményén

London (2023. február 24.) A PlayStation legújabb State of Play digitális eseményén izgalmas részleteket leplezett le a Capcom a Resident Evil™ 4 közelgő megjelenése kapcsán. A legfrissebb előzetesben Leon S. Kennedy újabb helyszínekere kalauzol minket, és ízelítőt kapunk a pörgős játékmenetből is. A bemutatóból kiderül továbbá, hogy hamarosan jön egy Resident Evil 4 demó, valamint, hogy a "The Mercenaries" mód ingyenes DLC-ként lesz elérhető az indulás után. A Resident Evil 4 március 24-én érkezik PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és PC (Steam) platformokra.

Resident Evil 4 Remake

Miután sikerül kijutniuk a Las Plagas parazitával fertőzött kis európai faluból, Leon és Ashley Graham a Los Illuminados szekta fennhatósága alatt álló területeken találják magukat. Útjuk többek között egy hatalmas kastélyon, romos bányákon és egyéb nyomasztó helyszíneken vezet keresztül, ahol még több fertőzött falubelivel, őrült kultistával és alattomos ellenséggel kell megküzdeniük, miközben rejtélyes mechanizmusok, izzasztó fejtörők és hátborzongató titkok nehezítik előrehaladásukat. Mindezek mellett az álnok Jack Krauser különleges ügynök is keresztezi útjukat, akinek eltökélt szándéka, hogy eltegye Leont láb alól.

A Capcom azokra is gondolt, akik nem bírnák március 24-ig várni a teljes játék megjelenésére, de azok a rajongók is örülhetnek, akik a fő kampány teljesítése után újabb kihívásokra vágynak. Az előzetesben bejelentették ugyanis, hogy hamarosan érkezik az első Resident Evil 4 demo, illetve hogy ingyenes DLC-ként visszatér a "The Mercenaries" játékmód is. A demo és "The Mercenaries" DLC kiadásának időpontja a későbbiekben kerül közzétételre.

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake

A Resident Evil 4 Standard Edition mellett már a "Deluxe Edition" is előrendelhető. A Deluxe Edition további in-game tartalmakat foglal magában, például ruhákat, fegyvereket, kincsestérképet és még sok mást. Akik előrendelik a Standard Edition-t, további jutalmakat kapnak, például az "Attaché Case: Gold" és a "Special Charm: Handgun Ammo" tárgyakat, a Deluxe Edition előrendelése pedig az "Attaché Case: Classic" és a "Special Charm: Green Herb" elemeket is tartalmazza. Ezek a tárgyak egyedi képességeket kínálnak, ha felszereljük őket.

Merre tovább?

Még nem láttad? Nézd meg nálunk!

Resident Evil 4 - Announcement Trailer