Hírek

Resident Evil VIII Village - A Capcom 2 órás bemutatóval készül a Tokyo Games Showra

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk a Resident Evil rajongók számára, a korábban beharangozott Resident Evil VIII Village bemutatóval kapcsolatban ugyanis kiderült, hogy a Capcom valójában nem 30 perces, hanem 2 órás prezentációval készül az idei Tokio Games Showra.

Resident Evil VIII Village - A Capcom 2 órás bemutatóval készül a Tokyo Games Showra

A műsor első fele a játék bemutatására fog fókuszálni. A gamefront.de információi alapján a játék producerei - Peter Fabiano és Tsuyoshi Kanda – részletes beszámolóval készülnek a széria legújabb darabjáról, és a Resident Evil sorozatról is ejtenek pár szót. A bemutató második fele állítólag egyfajta vitafórumként szolgál majd, ahol lehetőség lesz a hallottakhoz hozzászólni, kérdéseket feltenni. A fórum vendége lesz többek között a japán humorista, Hidetaka Kano is.

A 2020-as Tokyo Games Show kizárólag online kerül megrendezésre, szeptember 23 és 27 között. A Capcom hivatalos tájékoztatása szerint a Resident Evil VIII Village bemutatója szeptember 27-én vasárnap, 14:40-kor veszi kezdetét, és a tgs.cesa.or.jp illetve az asia.capcom.com oldalakon lesz követhető.

Korábbi trailerek

Resident Evil Village - Announcement Trailer

Resident Evil Village - 2nd Trailer

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!