Kecske10

túlélő profilja

"Life is simple...You make choices and you don\'t look back."

Bemutatkozás

Hello mindenkinek!

Kecske 10 vagyok, de a rendes becenevem amin az ismerőseim szoktak szólítani az a Kecske. 16 éves vagyok és jelenleg Pécsen tanulok. A jövőben videószerkesztéssel , videóvágással, riporterkedéssel, műsorvezetéssel szeretnék foglalkozni , de szóba jöhet még a rádiózás, illetve a színészet. Társasági ember vagyok általában mindenkivel kijövök, de aki hátba támad azzal nagyon nem. Elég korán elkezdtem a gamer életet először Playstationon. Sokáig egyik játék se tetszett, de aztán jött valami valami iszonyat jó a RESIDENT EVIL.

A Resident Evil-el kapcsolatos első élményem Playstationon volt. A rész a címe pedig Gun Survivor volt. Nagyon tetszett, de ahogy teltek múltak az évek elfelejtettem a játékot. Aztán az egyik reggel történt valami. Odajött a haver és ezt mondta:
- Van egy új játékom a Resident Evil 4 kiba***** jó!
Elkezdtem, végigvittem egyszer , majd még egyszer, majd még egyszer. Rájöttem ,hogy a sztori meg minden úgy magába szippantott , hogy csak na. Szépen lassan egyesével kivittem a Resident Evil játékokat, és persze megvettem a Resident Eviles könyveket. 2008-ban youtubon egy csomó Resident Evil videót láttam és gondoltam én is csinálok párat. Így kezdtem el videókat szerkeszteni. Szóval a Resident Evilnek sorozatnak köszönhetem azt is, hogy ilyen fiatalon már a városi TV-nek dolgozom. Végül lett netem megtaláltam ezt a kiváló oldalt és beregisztráltam.

Érdeklődés

...

Cikk hozzászólások: 49 db

Fórum hozzászólások: 119 db

Csatlakozás dátuma: 2010.06.24 08:19:45

Kecske10

Kecske10
Ferdőződj meg Te is!