Claire Redfield

túlélő profilja

""

Bemutatkozás

A nevemet már tudjátok. 22 éves vagyok, elsősorban horror fan, de imádom a fantasyt és az rpg-ket. Ha olyan hangulatban vagyok, szívesen írok novellát vagy dalszöveget, amit aztán szépen eltitkolok mindenki elől. Szeretem a zenét, főleg a rock áll hozzám közel (mily meglepő), de azért nem vagyok beszűkült látókörű zene terén. Erősségem az angol (fogjuk rá), ha két héten belül sikerül megírnom a szakdogám, akkor esélyes vagyok egy diplomára. Egyszer majd valószínűleg fordító leszek. Legyünk optimisták.
Ő, ja igen. Nincs xboxom. Fogalmam sincs a jelenleg menőnek számító gémekről. A pc-m is ősrégi, szóval esélytelen :) Az utolsó resident rész amivel játszottam, a 4. volt, és előtte az összes többi régi darab (ps2őm van). Ha a közeljövőben konzolt veszek az egy Nintendo Wii lesz. A re5-öt pc-n fogom végigtolni (na nem a sajátomon), de csakis akkor, ha végeztem a sulival, tehát valamikor idén nyáron. Addig semmi ilyesmivel nem akarok foglalkozni, mert hajlamos vagyok a függőségre :)
Asszem ennyi lenne dióhéjban.

Ezeket a dolgokat szeretem:
Ha én irányíthatom az életem, és nem mások próbálják helyettem. Szeretem az erdőket és a hegyeket, az online rpg-ket, a különleges teákat, az esőillatot, a viharokat, a meghittséget, a jó történeteket, a horrorfilmeket, a koncerteket, a piálást, valamint szeretek mások idegeire menni (de még mennyire!)

Ezeket pedig utálom :
Nem szeretem ha korlátok közé szorítanak. Fa korlát még elmegy, na de pl vas korlát... az már gáz. Illetve szilárd. Mindegy hagyjuk... Iwiw, Msn, Facebook és hasonló közösségi netes szarságok (viszont a Facebook-os tesztek figyelemreméltóak) Utálom az egoista f*szokat akik azt képzelik hogy körülöttük forog a világ. A világ ugyanis körülöttem forog!:) Rühellem a sárgadinnyét, és nem szeretem a McDonaldsos hamburgert, se a Burger Kinges hipó ízű forró csokit.

"I can show you my charms
I can be Mr. nice or let you see
My dual personality
The one I "Hyde", I can show you my charms
But you know that we might have company
I think the name is lunacy
Really want to try
The other side of me"

Érdeklődés

Cikk hozzászólások: 181 db

Fórum hozzászólások: 3 976 db

Csatlakozás dátuma: 2005.11.17 23:38:25

Claire Redfield

Claire Redfield
Ferdőződj meg Te is!