Hírek

Resident Evil 3 - A Nemesis

A sorozat régi rajongóinak nem kell bemutatni Nemesist, ám aki tavaly kapcsolódott be Raccoon City eseményeibe a Resident Evil második részének köszönhetően, annak feltűnhet a hasonlóság közte és Mr. X. között. Míg Mr. X. egy Tyrant, akit az Umbrella Corporation küldött a túlélőkkel szembeni leszámolás céljából Raccoon City-be, addig Nemesisnek konkrétabb céljai vannak: el kell pusztítania az így is fogyatkozó S.T.A.R.S. egység megmaradt tagjait, köztük Jill Valentine-t.

Resident Evil 3 - A Nemesis

A Tyrant széria fegyverzete kimerült az ökölharcban, Nemesis viszont fejlettebb támadási képességekkel rendelkezik, megmérkőzni vele lehetetlen. Intelligensebb, képes a fegyverhasználatra, valamint küldetésének teljesítése közben folyamatosan mérlegel és dönt a megvalósítást illetően. Legyőzhetetlenségének kulcsa azonban mégsem ebben rejlik: Nemesis kivételes öngyógyító képességével tud regenerálódni, így kiütni őt csak rendkívül rövid időre lehet.

A küzdelemben nem jelent gondot számára a távolság sem: csápokkal képes megragadni és visszarántani ellenfeleit. A túlélésre kizárólag azonnali meneküléssel van kilátás.

Resident Evil 3 - A Nemesis

Resident Evil 3 - A Nemesis

Resident Evil 3 - A Nemesis

Resident Evil 3 - A Nemesis

OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

Vélemény nyílvánításhoz kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj
Még nem érkezett hozzászólás
Ferdőződj meg Te is!