Megérkezett a Resident Evil™ 4 Separate Ways DLC!

London (2023. szeptember 21.) Megérkezett a  Resident Evil™ 4 várva-várt sztori kiegészítője, a Separate Ways, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és PC (Steam) platformokra. A Separate Ways kiegészítőben Ada Wong szemszögéből ismerhetjük meg a Resident Evil 4 történetét egy titkos küldetés keretében, amely összefonódik Leon S. Kennedy missziójával, aki az elnök eltűnt lánya után kutat. Ada kalandja izgalmas magasságokba emeli a Resident Evil 4 túlélő horror-akcióját, amely új játékmechanikájával minden eddiginél szórakoztatóbb és pörgősebb élményt kínál.

Megérkezett a Resident Evil™ 4 Separate Ways DLC!

A Separate Ways DLC mellett a The Mercenaries módhoz is új tartalom érkezett a mai napon. Az ingyenes frissítés minden Resident Evil4 tulajdonos számára elérhető a népszerű extra játékmódhoz, amelyben immár Ada Wong és hírhedt munkaadója, Albert Wesker is bekerült a választható karakterek közé.

Megérkezett a Resident Evil™ 4 Separate Ways DLC!

A Separate Ways launch trailer megtekinthető a Resident Evil™ YouTube csatornáján, a legfrissebb hírekről és információkról pedig a Resident Evil 4 hivatalos oldalán tájékozódhattok.

A Separate Ways az eredeti játék bónusztartalmára épít, amelyet továbbgondolva egy teljesen új kalandot kínál a játékosok számára. A történetben a rejtélyes Ada Wong Albert Wesker utasítását követve beszivárog a Los Iluminados fennhatósága alatt álló európai faluba, hogy megszerezze a szekta legsötétebb titkát: az „Amber” néven ismert titokzatos anyagot. A veszélyes megbízás során Ada váratlanul összefut Leon S. Kennedyvel, így egy alternatív perspektívából ismerhetjük meg a sztorit, amely választ nyújt a fő kampányban felmerült kérdésekre. Ada titkos küldetése párhuzamosan zajlik Leon mentőakciójával, felfedve a háttérben zajló eseményeket, így végre teljes képet kaphatunk a történetről.

Megérkezett a Resident Evil™ 4 Separate Ways DLC!

A Resident Evil 4 izgalmas játékmenete a Separate Ways DLC-ben is visszatér, ahol a játékosok precíz lőfegyverek, intenzív késes összecsapások, lopakodó támadások és menő befejező mozdulatok segítségével élhetik túl a rájuk leselkedő borzalmakat. A Separate Ways egy új funkciót is bevezet, amely tovább fokozza a pörgős akciót: Ada fegyvertárába bekerül a Grappling Gun, amellyel könnyedén áttörhet ellenfelei védelmén és távolról kezdeményezhet közelharci támadásokat. A sokoldalú eszköz segítségével Ada képes lesz hatalmas távolságok áthidalására is, és olyan akadályok leküzdésére, amelyek egyébként áthatolhatatlanok lennének.

A Resident Evil 4 most ráadásul akciósan megvásárolható, amely remek lehetőség az új játékosok számára, hogy végre belekóstoljanak a legmodernebb túlélő-horror műfajba.

Megérkezett a Resident Evil™ 4 Separate Ways DLC!

Ezen a télen érkezik a Resident Evil 4 VR mód is, amelyet a PlayStation®VR2 tulajdonosok ingyenesen szerezhetnek be. A lebilincselő játékmód testközelbe emeli az akciót, és az intuitív VR2 Sense™ vezérlők segítségével valósághű játékélményt kínál. A játékosok a legújabb Apple-eszközökön is megtapasztalhatják majd a Resident Evil 4-élményt: a játék elérhető lesz a hamarosan megjelenő iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekre, valamint minden M1 vagy újabb chippel rendelkező iPad és Mac készülékre.