Project Resistance, avagy tinihorror a csapatszellem jegyében

A legújabb Resident Evil játékból eddig csak kiszivárgott képek álltak rendelkezésünkre, amiből bőven leszűrhettük a lényeget. Ez a játék bizony nem az lesz, amire számítottunk: nem követi az Ethan Winter-féle vonalat, és nem is egy újabb klasszikus feldolgozás.

A mai napon elérhetővé vált a készülő alkotás első teasere, ami – noha a játékmenet hivatalosan nem került eddig leleplezésre – még többet elárul a ránk váró kalandról. A videóban négy vagány fiatal látható, akik felfegyverkezve kutatnak egy, vélhetően az Umbrella fennhatósága alá tartozó laborban. A rajongóknak kellemes meglepetés lehet, hogy klasszikus Resident Evil szörnyek bukkannak fel: zombik, egy Licker, valamint egy Tyrant, amit a titokzatos ötödik szereplő irányít.

A részletek megismeréséhez már csak hármat kell aludnunk, ugyanis szeptember 12-én minden kérdésre választ kapunk. A Capcom szűkszavú termékleírása miatt azonban szinte biztosak vagyunk benne, hogy a multiplayer jegyében élvezhetjük ki az izgalmasnak ígérkező újdonságot.