Resident Evil 2 próbakör Londonban

Olvassátok veterán Túlélő barátunk "Mollaka" élménybeszámolóját Londonból, ahol az első között próbálhatta a Resident Evil 2 Remake demóját. :)

"A péntek esti Capcom szervezte közösségi rendezvényen összesen kevesebb, mint 100 ember próbálhatta ki az E3-mon is bemutatott elég korai stádiumban lévő, mintegy 20 perces demot. Állítólag ez volt az első európai bemutatója, ezért külön megtiszteltetés volt játszani ezzel a klasszikus címmel. A build ott veszi fel a sztorit, amikor Leon belép a kapitányság ajtaján és a hatalmas aulában találja magát.

Resident Evil 2 próbakör Londonban

Spoilerek nélkül annyit mondanék, hogy amellett, hogy a remake megtartotta és továbbfejlesztette az eredeti RE2  hátborzongató hangulatát, a RE engine csodát tett vele, akár a grafikáról, akár a hangokról legyen szó. A váll feletti kamera is csak az első két percben fura, utána nagyon kényelmessé válik. Az inventory sokat fejlődött, leginkább a RE7 rendszeréhez tudnám hasonlítani. Még érezhetően fejlesztés alatt van a game, de végre újra éreztem azt, ahogy a hideg frász végigfut a hátamon minden kanyarnál és nesznél. Tartsunk ki, már nincs sok a megjelenésig."