Térj vissza a birtokra a Resident Evil 7 Gold Edition & DLC-ben december 12-én

A család már vár rád a Resident Evil 7 biohazard Gold Edition-ben - ami érkezik PS4, Xbox One és PC platformokra. A Gold Edition tartalmazza a teljes Resident Evil 7 biohazard játékot, a két "Banned Footage" csomagot és a harmadik újdonságot, az "End of Zoe"-t. Az alapjátékkal rendelkező játékosok számára természetesen ezek a csomagok külön is elérhetőek lesznek, illetve bármely verzióval is rendelkezz, az ingyenes "Not a Hero" DLC is letölthetővé válik december 12-én.

Az "End of Zoe" Jack és Marguerite lányának a Resident Evil 7 eseményeit követő sorsát dolgozza fel. Az ingyenes "Not a Hero" pedig Chris Redfield főszereplésével mutat be egy szökevény ellenfél utáni hajszát.

A minden Resident Evil 7 tulajdonos számára ingyenesen hozzáférhető "Not a Hero" közvetlenül követi Ethan Winter menekülésének eseményeit a háborodott Baker család birtokáról és új megközelítésbe emeli a túlélőhorror műfaját. Chris a Baker birtok alatt húzódó labirintusszerű csatornarendszer szörnyűségein keresztülvágva küzd a biológiai eredetű veszélyes elemekkel új fegyvertára és eszközei segítségével. És még egy új ellenséggel is szembesül...

  • Az "End of Zoe" kronológiailag a "Not a Hero" eseményeit követi.
  • Mindegyik csomag támogatja a PlayStation VR-t egy átélhetőbb élmény érdekében.
  • Találkozunk tehát december 12-én. Üdv a családban.!