Resident Evil 4 Separate Ways & Mercenaries frissítés

Resident Evil 4 Separate Ways & Mercenaries frissítés

London (2023. szeptember 14.) A Capcom ma bejelentette a Resident Evil™ 4 új sztori kiegészítőjét, a Separate Ways-t, amely 2023 szeptember 21-én jelenik meg. A Separate Ways a történet másik oldalát mutatja be, amelyben Ada Wongot követhetjük nyomon egy titkos küldetésen, melynek során az ügynök összefut egy régi ismerőssel; az elnök eltűnt lánya után kutató Leon S. Kennedyvel. A Separate Ways megjelenésével egyidejűleg érkezik egy ingyenes frissítés is a The Mercenaries játékmódhoz, amely két új játszható karaktert tesz majd elérhetővé: Ada Wong és hírhedt munkaadója, Albert Wesker is választható lesz a népszerű bónusz módban.

Az új előzetesben a Resident Evil 4 VR módból is kaphattunk egy kis ízelítőt. Ez az új, izgalmas játékmód idén télen érkezik majd ingyenes DLC-ként PlayStation®VR2-re. A Resident Evil 4 VR mód minden eddiginél közelebb hozza az akciót a játékosokhoz, és az intuitív VR2 Sense™ vezérlők segítségével fokozza a játékélmény, lehetőséget biztosítva a kétkezes fegyverhasználatra, a valósághű fegyverkezelésre, a továbbfejlesztett késhasználatra, és még sok másra.

A Separate Ways és a Resident Evil VR mód előzetese megtekinthető a Resident Evil™ YouTube csatornáján, a legfrissebb hírekről és információkról pedig a Resident Evil 4 hivatalos oldalán tájékozódhattok.

Resident Evil 4 Separate Ways & Mercenaries frissítés

A Separate Ways kampányban Ada Wong Európa egy magányos, vidéki részére utazik, hogy beszivárogjon egy faluba, amely a Los Iluminados nevű vallási csoport fennhatósága alatt áll. Albert Wesker utasítására Adának meg kell szereznie a szekta legsötétebb titkát: az „Amber” néven ismert rejtélyes anyagot. Küldetése összefonódik Leon S. Kennedy missziójával, aki az elnök eltűnt lánya után kutat, így egy alternatív perspektívából ismerhetjük meg a fő cselekményszálat, amely felfedi a háttérben zajló eseményeket.

A Resident Evil 4 nagy sikernek örvendő fegyveres, harci és késes mechanikája mellett a Separate Ways egy további  funkcióval bővíti az élményt, új szintre emelve a pörgős akciót: Ada fegyvertárába bekerül a Grappling Gun, amellyel képes lesz szakadékokon átlendülni, villámgyorsan feljutni magas helyekre, vagy leereszkedni a mélybe. A szerkezet ráadásul az ellenségekkel szemben is jól jön majd, mert a segítségével távolról kezdeményezhetünk közelharci támadásokat.

Resident Evil 4 Separate Ways & Mercenaries frissítés

A Resident Evil™ 4 Separate Ways Story DLC  és a The Mercenaries frissítés 2023. szeptember 21-én érkezik PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és PC (Steam) platformokra.

A Resident Evil 4 VR mód a tervek szerint idén télen jelenik meg ingyenes DLC-ként, kizárólag PlayStation VR2-re.

A Resident Evil 4 VR idén télen válik elérhetővé PlayStation®VR2 tulajdonosok számára.