Fülest kapott Spawn Wave és az Eurogamer az új Resident Evillel kapcsolatban

A YouTube-on Spawn Wave néven alkotó videós időről időre nyilvánosságra hoz szórakoztatóipari pletykákat. Érdeklődési körének köszönhetően a Resident Evil világából is tudomására jutottak már híresztelések, melyek valóságtartalmát eddig idővel a hivatalos bejelentések rendre igazolták.

A tartalomgyártó közölte, hogy a Resident Evil 3: Nemesis Remake meg nem nevezett források szerint már fejlesztés alatt áll. A tervezett kiadási dátum pedig meglepően közel van: ha jól mennek a dolgok, 2020-ban már játszhatunk is vele. Ez két okból is sokkolhatja a rajongókat, hiszen egyrészt a Project Resistance bejelentését követő időszakban járunk, amikor senki sem számított egy ilyen lépésre, másrészt még egy éve sincs, hogy a várva várt Resident Evil 2 megjelent, így a fejlesztők által kitűzött cél rohamtempót sejtet. A videó alatt egy kommentelő meg is jegyezte, hogy a frissen elnyert Game of the Year után valószínűsíthető a készítők lelkesedése a jövő évi díj tekintetében is.

Fülest kapott Spawn Wave és az Eurogamer az új Resident Evillel kapcsolatban

A videóra reflektálva a pletykát az Eurogamer.net is közölte, jelezve, hogy az fejlesztő közeli forrásokból hozzájuk is eljutott.

Spawn Wave a videó további részeiben saját gondolatait részletezi azzal kapcsolatban, mire számít és véleménye szerint mi várható az új RE Engine motorral megalkotott Nemesis esetében.

Kapcsolódó oldalak